Suzuki Hayabusa vs Yamaha R1 .
• Strona 2 z 2 • 1, 2
- Hayabusa55.
- Świeżak
zalezy dla kogo. dla mnie wadą hajki jest cena zakupu.. a dla kogos innego że ma licznik podswietlany na taki a nie inny kolor...
sprzęt jest markowy wiec nie m a mowy o niedociągnięciach. kupujesz tez swierzaka, wiec praktycznie nie bedzie miało co sie zepsuc czy uszkodzic. heble ma dobre, zawias dobry, silnik elastyczny i mocny czylui tak jak ma byc.
sprzęt jest markowy wiec nie m a mowy o niedociągnięciach. kupujesz tez swierzaka, wiec praktycznie nie bedzie miało co sie zepsuc czy uszkodzic. heble ma dobre, zawias dobry, silnik elastyczny i mocny czylui tak jak ma byc.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
nie jeździłem, ale znam dobrze gościa, który śmiga hajką. Mocno grubszy gość, a wzrost ok. 170 cm i spokojnie daje radę. Wiele więcej Ci nie powiem, ale może i to się przyda.
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
170 cm ? a ja 175 to spokojnie bede smigal. Jutro jade ogladac Hajke ;] Ciekawe jakie beda odczucia jak wczesniej jezdzilem samymi 600 . Moze jeszcze jakies informacje ? Slyszalem ze wrazenia z jazdy na autostradzie sa niesamowite.
- Hayabusa55.
- Świeżak
Bo GSXR jezdzilem nie caly sezon i dlatego napisalem ze 600..bo 600 jezdzilem ponad 3 lata..
a dlaczego mam nie dac rady ? mam kolege co jako pierwsze moto kupil GSXR 1000 K8 190 km i bez problemu sie przyzwyczail..a nawet nie ma prawka bo mowi ze jak go namierzy policja to i tak go nie dogonia na takim sprzecie.;]
i jezdzi juz 2 lata i nie mial zadnego szlifu..ani zadna stycznocia z niebieskimi
.
Powie ktos cos jeszcze na temat Hayki ?
a dlaczego mam nie dac rady ? mam kolege co jako pierwsze moto kupil GSXR 1000 K8 190 km i bez problemu sie przyzwyczail..a nawet nie ma prawka bo mowi ze jak go namierzy policja to i tak go nie dogonia na takim sprzecie.;]
i jezdzi juz 2 lata i nie mial zadnego szlifu..ani zadna stycznocia z niebieskimi

Powie ktos cos jeszcze na temat Hayki ?
- Hayabusa55.
- Świeżak
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
dla mnie, ktoś ogarnia ściga, jeśli potrafi schodzić do kolana, używać przeciwskrętu, wyrywać na gumę wychodząc z kolana etc. a jak ktoś się przemieszcza z A do B na prostej w mieście odkręcając do 250 to dla mnie ktoś taki NIE potrafi jeździć, i to nie jest argument. A swoją drogą, ciekawe ile jest takich, którzy kupili gsxr1000 k8 na pierwsze moto, ale nie napiszą o tym, bo leżą pod ziemią?
eot.
eot.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
ja raz miałem taki odpał, to na romecie do lasu spie*doliłem i co? musiałem całego przemalowywać na czerwono, żeby nie było poznać.. NIE POLECAM, 14lat i dekiel był mały..
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
macie racje mowie tylko jak postepuje kolega..nie oznacza to ze ja tak robie..ja juz mam doswiadczenie i nie kupuje 1.3 na pierwsze moto
.

- Hayabusa55.
- Świeżak
Kolego hayabusa. Gadasz jak klasyczny trol, podniecasz sie wielkim doswiadczeniem , dodajesz mocy motocyklom, imponuja ci kretyni, najlepszym motocyklem jest hajabuza bo
Jak juz ktos wczesniej napisal, zmien towarzystwo. Nawet nie jestes smiesznyHajabuzatrol napisał(a):Slyszalem ze wrazenia z jazdy na autostradzie sa niesamowite.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości