Zobacz wątek - Sprężyna wałka startera nożnego Derbi Senda
NAS Analytics TAG

Sprężyna wałka startera nożnego Derbi Senda

i inne małe pojemności
_________

Sprężyna wałka startera nożnego Derbi Senda

Postprzez Fantas3k » 14/3/2012, 17:17

Witam w mojej sendzie wykrzywila sie ta częśc wyglada ona miedzy inny tak

http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl& ... =129&ty=51

Nie chce tego prostowac bo znowu po paru kopnieciach sie zegnie i lipa w tym sklepie dostane to za okolo 4 tygodnie a w serwisie za 2 miesiace czy wiecie gdzie mozna bylo by to kupic bo chcialbym posmigac a taka lipa z tym jest nigdzie tego nie ma.
Fantas3k
Bywalec

Postprzez komarcc » 14/3/2012, 19:46

Masz dokładnie taką samą sprężynę jak na zdjęciu tego sklepu? Jeśli tak to nic takiego na allegro nie znalazłem.
komarcc
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Fantas3k » 14/3/2012, 20:31

Tak dokladnie taka tam nie ma pólksięzyca tylko takie cos to sie wygielko kick starter nie lapal juz a więc będę zmuszony czekać może znacie jakies sklepy albo ludzi co robia cos takiego?

Mam pytanie czy da się to jakoś wyprostować i pozniej utwardzic aby sie nie popsulo po miesiacu albo 2?

Edytuj posty!
komarcc
Fantas3k
Bywalec

Postprzez komarcc » 15/3/2012, 22:50

Nie, nie da się tego utwardzić. Nie wiem na jakiej zasadzie to u Ciebie działa i w ogóle, ale jak masz sporo pomysłów w głowie to spróbuj coś takiego dorobić, lub przerobić to na inną sprężynę. Jeśli nie, to kupuj i czekaj, gdyby to się co chwilę psuło to byłoby to dostępne na allegro, także nie martw się na zapas, widocznie ktoś wcześniej u Ciebie się tym bawił i popsuł :)
komarcc
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 33 gości

na górê