Sprzedam Yamaha Neos
• Strona 1 z 1
Sprzedam Yamaha Neos
Informacje:
Rok produkcji: 2003, 7 500 km, 5 KM (4 kW), Pojemność skokowa: 49 cm3, benzyna, czarny-metalic, Rodzaj napędu: Pas napędowy,
Dodatkowe wyposażenie:
autom. skrzynia biegów, elektryczny starter
Dodatkowe informacje:
sprowadzony, bezwypadkowy
Opis pojazdu:
Witam. Mam na sprzedaż skuter Yamaha Neo's. Skuter został sprowadzony w zeszłym roku z Francji. Jestem jego pierwszym właścicielem w kraju. Skuter nigdy mnie nie zawiódł. Motor posiada 2 hamulce Brembo. Motor eksploatowany był na najlepszym oleju. Istnieje możliwośc zamainy, wszelkie oferty rozważę(ewenualna dopłata z mojej stony).Cena może ulec zmianie. Zapraszam do ogledzin.
GG:588211 (Proszę pisac nawet wtedy gdy jestem niedostępny.)
E-mail: kito100@wp.pl
Pozdrawiam
(cena do uzgodnienia )
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M424552 <--Link Z Akucja
Rok produkcji: 2003, 7 500 km, 5 KM (4 kW), Pojemność skokowa: 49 cm3, benzyna, czarny-metalic, Rodzaj napędu: Pas napędowy,
Dodatkowe wyposażenie:
autom. skrzynia biegów, elektryczny starter
Dodatkowe informacje:
sprowadzony, bezwypadkowy
Opis pojazdu:
Witam. Mam na sprzedaż skuter Yamaha Neo's. Skuter został sprowadzony w zeszłym roku z Francji. Jestem jego pierwszym właścicielem w kraju. Skuter nigdy mnie nie zawiódł. Motor posiada 2 hamulce Brembo. Motor eksploatowany był na najlepszym oleju. Istnieje możliwośc zamainy, wszelkie oferty rozważę(ewenualna dopłata z mojej stony).Cena może ulec zmianie. Zapraszam do ogledzin.
GG:588211 (Proszę pisac nawet wtedy gdy jestem niedostępny.)
E-mail: kito100@wp.pl
Pozdrawiam
(cena do uzgodnienia )
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M424552 <--Link Z Akucja
- kito
- Świeżak
ile razy jeszcze załozysz ten temat tam gdzie nietrzeba...
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
ja bym proponowal zeby zrobic coś takiego że użytkownicy poniżej 20postów zanim coś napiszą powinni przejść przez cenzure moderatorów. znacznie by to uprościło takie rzeczy (dla thoresa limit podniósłbym do 2000postów, może też by pomogło)
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość