Prośba o ocene motocykla
• Strona 1 z 1
Prośba o ocene motocykla
Zamierzam kupic kawasaki zxr 400, mam jechac ogladac je w weekend, prosba do Was co o Tym myslicie? mozna zna ktos to moto? Gosc jest gdzies z trojmiasta, nie wiem gdzie dokladnie ale tak czy tak mam do przejechania prawie 300km takze nie chcialbym jechac na marne, widzicie mozne cos dziwnego? to opis aukcji :
Witam. Posiadam na sprzedanie motocykl marki Kawasaki ZXR 400. Motocykl w stanie ogólnym dobrym. Praktycznie nowe opony, nowe manetki. Skrzynia biegów działa bez zarzutu. Napęd 70%. Motocykl bardzo ładnie się zbiera i daje dużo frajdy z jazdy. Wymaga jedynie przygotowania do sezonu, tj. regulacja i czyszczenie gaźników oraz wymiana oleju. Dołączam kask gratis. Wszelkie pytania na mail: piootruss@tlen.pl Pozdrawiam.
a takie cos napisal mi na maila:
Stan techniczny jest dobry. Opony były kupione nowe w tamte wakacje, (Pirelli wartości 1000zł) i jeździłem na nich około połtora miesiąca więc zużycie jest minimalne. Napęd w zeszłym sezonie był wymieniany i jest go około 70%. Ma parę rysek na owiewkach, co nie jest nic dziwne gdyż ma swoje lata, ale ja się do tego nie przyczyniłem, od momentu kupna motocykla pod moim skrzydłem jego stan wizualny się nie zmienił.
Jedyne co trzeba zrobić przed sezonem to przeczyścić gaźnik i wymienić płyny eksploatacyjne, głównie olej. Jest oczywiście na chodzie, można śmigać. Cena: 4900 do negocjacji.
Cena zmienila sie od 4.500. Wiem ze malowanie jest nieoryginalne bo widac na pierwszy rzut oka ale czy cos jeszcze moze wzbudzac niepokój?
oto fotki

Witam. Posiadam na sprzedanie motocykl marki Kawasaki ZXR 400. Motocykl w stanie ogólnym dobrym. Praktycznie nowe opony, nowe manetki. Skrzynia biegów działa bez zarzutu. Napęd 70%. Motocykl bardzo ładnie się zbiera i daje dużo frajdy z jazdy. Wymaga jedynie przygotowania do sezonu, tj. regulacja i czyszczenie gaźników oraz wymiana oleju. Dołączam kask gratis. Wszelkie pytania na mail: piootruss@tlen.pl Pozdrawiam.
a takie cos napisal mi na maila:
Stan techniczny jest dobry. Opony były kupione nowe w tamte wakacje, (Pirelli wartości 1000zł) i jeździłem na nich około połtora miesiąca więc zużycie jest minimalne. Napęd w zeszłym sezonie był wymieniany i jest go około 70%. Ma parę rysek na owiewkach, co nie jest nic dziwne gdyż ma swoje lata, ale ja się do tego nie przyczyniłem, od momentu kupna motocykla pod moim skrzydłem jego stan wizualny się nie zmienił.

Cena zmienila sie od 4.500. Wiem ze malowanie jest nieoryginalne bo widac na pierwszy rzut oka ale czy cos jeszcze moze wzbudzac niepokój?
oto fotki

-
daniel9970 - Świeżak
NIe kupowalbym motocykla do ktorego ciezko o czesci zamienne. 400 to sa w polsce rarytasy i ciezko o czesci nawet w ASO. Oceniac moto nie bede.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości