Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Maccaradża Mówi Dość - płyta Macca...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Maccaradża Mówi Dość - płyta Macca...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Maccaradża Mówi Dość - płyta Macca...

Postprzez Ścigacz » 8/9/2011, 14:30

Dyskusja na temat: Maccaradża Mówi Dość - płyta Macca Squad już w sklepach
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Maccaradża Mówi Dość - płyta Macca Squad już w sklepach
Ścigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2011, 14:30

Osobiście nie podoba mi się ten gatunek muzyki,no może z pewnymi wyjątkami,ale jeżeli już piszecie o muzyce motocyklowej to powinniście pisać o klasyce polskiego rocka ( głównie ) i nie tylko.Jak dla mnie nie ma świata motocyklowego bez ,,Mani szybkości``, ,,Born to be wild``, ,,Street Terror Crew``, ,,Easy ridera`` najlepiej wykonywanego przez Zayazd,Hetmana a w ogóle przez wielu muzyków.Bez tego jazda byłaby czymś innym i jeżeli się mylę,to niech mnie ktoś poprawi.
Pozdrawiam.<br><hr>Yo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2011, 15:18

Komentatorzy napisał(a):Osobiście nie podoba mi się ten gatunek muzyki,no może z pewnymi wyjątkami,ale jeżeli już piszecie o muzyce motocyklowej to powinniście pisać o klasyce polskiego rocka ( głównie ) i nie tylko.Jak dla mnie nie ma świata motocyklowego bez ,,Mani szybkości``, ,,Born to be wild``, ,,Street Terror Crew``, ,,Easy ridera`` najlepiej wykonywanego przez Zayazd,Hetmana a w ogóle przez wielu muzyków.Bez tego jazda byłaby czymś innym i jeżeli się mylę,to niech mnie ktoś poprawi.
Pozdrawiam.<br><hr>Yo<br>
To ja Cię poprawię. jazda to jazda, motocykl to motocykl i bez niego jazdy by nie było. A jakimi ludźmi się otaczasz i jaką atmosferę wokół tego tworzysz to już Twoja sprawa i nie ma sensu nikomu narzucać konkretnego gatunku muzyki, filmu, malarstwa... Artyści tworzą o tym co lubią a ci co lubią to samo słuchają tych, którzy tworzą w ich ulubionym gatunku. Peace!<br><hr>asy_z_mombasy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2011, 15:46

Wkońcu :) <br><hr>sopel_95
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2011, 18:22

Komentatorzy napisał(a):Osobiście nie podoba mi się ten gatunek muzyki,no może z pewnymi wyjątkami,ale jeżeli już piszecie o muzyce motocyklowej to powinniście pisać o klasyce polskiego rocka ( głównie ) i nie tylko.Jak dla mnie nie ma świata motocyklowego bez ,,Mani szybkości``, ,,Born to be wild``, ,,Street Terror Crew``, ,,Easy ridera`` najlepiej wykonywanego przez Zayazd,Hetmana a w ogóle przez wielu muzyków.Bez tego jazda byłaby czymś innym i jeżeli się mylę,to niech mnie ktoś poprawi.
Pozdrawiam.<br><hr>Yo<br>
Komentatorzy napisał(a):To ja Cię poprawię. jazda to jazda, motocykl to motocykl i bez niego jazdy by nie było. A jakimi ludźmi się otaczasz i jaką atmosferę wokół tego tworzysz to już Twoja sprawa i nie ma sensu nikomu narzucać konkretnego gatunku muzyki, filmu, malarstwa... Artyści tworzą o tym co lubią a ci co lubią to samo słuchają tych, którzy tworzą w ich ulubionym gatunku. Peace!<br><hr>asy_z_mombasy<br>
Moim zdaniem jest to muzyk to tego czego trzeba czyli szybkości motorów..!! "dwie tony wersów trzy tony basów" tak powinno być!! Peace<br><hr>Wyrzyk
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/2/2012, 13:42

KUPUJCIE POLSKIE RAP PŁYTY!!! MACCA SQAD SZACUNEK!<br><hr>chem
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl