[Aktualności] Nowy salon Yamahy rusza w Cekanowie
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Nowy salon Yamahy rusza w Cekanowie
Dyskusja na temat: Nowy salon Yamahy rusza w Cekanowie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nowy salon Yamahy rusza w Cekanowie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nowy salon Yamahy rusza w Cekanowie
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Nareszcie doczekaliśmy się w Płocku salony motocyklowego z prawdziwego zdarzenia! Szkoda, że nie jest bliżej miasta ale i tak lokalizacja jest całkiem niezła! Jestem pełen podziwu dla Krzysztofa, który w dobie kryzysu konsekwentnie zrealizował plan stworzenia miejsca, gdzie każdy motocyklista, niezależnie od marki dosiadanego sprzętu, znajdzie coś dla siebie. Tak trzymać! <br><hr>Krzysztof
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nareszcie doczekaliśmy się w Płocku salony motocyklowego z prawdziwego zdarzenia! x 2Komentatorzy napisał(a):Nareszcie doczekaliśmy się w Płocku salony motocyklowego z prawdziwego zdarzenia! Szkoda, że nie jest bliżej miasta ale i tak lokalizacja jest całkiem niezła! Jestem pełen podziwu dla Krzysztofa, który w dobie kryzysu konsekwentnie zrealizował plan stworzenia miejsca, gdzie każdy motocyklista, niezależnie od marki dosiadanego sprzętu, znajdzie coś dla siebie. Tak trzymać! <br><hr>Krzysztof <br>
Kilka razy byłem w starym miejscu na Wyszogrodzkiej i na pewno wybiorę się też do Cekanowa. Salon wygląda bomba! Do zobaczenia!
<br><hr>Adam
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości