[Aktualności] Yamaha Super Tenere 1200 Worldcrosser..
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Yamaha Super Tenere 1200 Worldcrosser..
Dyskusja na temat: Yamaha Super Tenere 1200 Worldcrosser trafia do produkcji
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Yamaha Super Tenere 1200 Worldcrosser trafia do produkcji
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Yamaha Super Tenere 1200 Worldcrosser trafia do produkcji
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na litość boską? kto to kupi? Yamaha chyba chce mieć jeszcze wieksze problemy finansowe...<br><hr>Seba7
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Lamerski motocykl naszpikowany elektroniką i niepotrzebnymi dodatkami stylistycznymi dla wielce hardkorowych lanserów podróżników, którym się we łbach od grubości portfela poprzewracało.
Prawdziwi hardkorowcy jeżdżą klasycznymi Africami i starymi Tenerami.<br><hr>Ascetics_Calanetics

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Miałem to napisać że po cholere komu w terenie bajery które czekają żeby je zepsuć, zalać wodą uchlapać błotem a potem płakać że nie działa albo brzydko wygląda. Coraz ciężejj o dobre i nieśmiertelne maszyny. <br><hr>KAPELA911Komentatorzy napisał(a):Lamerski motocykl naszpikowany elektroniką i niepotrzebnymi dodatkami stylistycznymi dla wielce hardkorowych lanserów podróżników, którym się we łbach od grubości portfela poprzewracało.Prawdziwi hardkorowcy jeżdżą klasycznymi Africami i starymi Tenerami.<br><hr>Ascetics_Calanetics<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chyba nie wmówisz mi ze Africa to nieśmiertalna maszyna? Hondowskie gó..o, drogie i z ciagle psujacymi sie drobiazgami!<br><hr>Arfica Twin to kupaKomentatorzy napisał(a):Lamerski motocykl naszpikowany elektroniką i niepotrzebnymi dodatkami stylistycznymi dla wielce hardkorowych lanserów podróżników, którym się we łbach od grubości portfela poprzewracało.Prawdziwi hardkorowcy jeżdżą klasycznymi Africami i starymi Tenerami.<br><hr>Ascetics_Calanetics<br>
Komentatorzy napisał(a):Miałem to napisać że po cholere komu w terenie bajery które czekają żeby je zepsuć, zalać wodą uchlapać błotem a potem płakać że nie działa albo brzydko wygląda. Coraz ciężejj o dobre i nieśmiertelne maszyny. <br><hr>KAPELA911<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Może i tak, ale naprawisz je śrubokrętem i kawałkiem sznurka od mongolskiego pasterza kóz. Wątpię żeby mieli w namiotach kompy do diagnostyki.<br><hr>MoguncjaKomentatorzy napisał(a):Lamerski motocykl naszpikowany elektroniką i niepotrzebnymi dodatkami stylistycznymi dla wielce hardkorowych lanserów podróżników, którym się we łbach od grubości portfela poprzewracało.Prawdziwi hardkorowcy jeżdżą klasycznymi Africami i starymi Tenerami.<br><hr>Ascetics_Calanetics<br>
Komentatorzy napisał(a):Miałem to napisać że po cholere komu w terenie bajery które czekają żeby je zepsuć, zalać wodą uchlapać błotem a potem płakać że nie działa albo brzydko wygląda. Coraz ciężejj o dobre i nieśmiertelne maszyny. <br><hr>KAPELA911<br>Komentatorzy napisał(a):Chyba nie wmówisz mi ze Africa to nieśmiertalna maszyna? Hondowskie gó..o, drogie i z ciagle psujacymi sie drobiazgami!<br><hr>Arfica Twin to kupa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tobie się we łbie poprzewracało, prawdziwi HC jeżdżą komunikacją miejską albo z buta chodzą! Motocykle to wymysł dla arystokracji!<br><hr>PunkKomentatorzy napisał(a):Lamerski motocykl naszpikowany elektroniką i niepotrzebnymi dodatkami stylistycznymi dla wielce hardkorowych lanserów podróżników, którym się we łbach od grubości portfela poprzewracało.Prawdziwi hardkorowcy jeżdżą klasycznymi Africami i starymi Tenerami.<br><hr>Ascetics_Calanetics<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mojej 15to letniej siostrze siÄ™ bardzo podoba
, a ja od dzisiaj na forum nie komentujÄ™ wyglÄ…du nowych motocykli , gustas none Pan PikuÅ›<br><hr>Tomek b12

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
panowie tak sobie mysle ze to chyba bylby dobry interes otworzyc pare serwisow w mongolii, kilka w afryce na bank byliby chetni, tyle tu globtroterow przemierzajacych stepy i pustunie i bezdroza ze musieli by sie skusic na jakis servisik. pytanie brzmi ilu z nich to marzyciele a ile naprawde bylo/jest/bedzie w mongolii na motocyklu i czemu narzekaja ze im sie to i tamoto popsuje w czarnej d*** np 7k km od domu....<br><hr>moto fanKomentatorzy napisał(a):Lamerski motocykl naszpikowany elektroniką i niepotrzebnymi dodatkami stylistycznymi dla wielce hardkorowych lanserów podróżników, którym się we łbach od grubości portfela poprzewracało.Prawdziwi hardkorowcy jeżdżą klasycznymi Africami i starymi Tenerami.<br><hr>Ascetics_Calanetics<br>
Komentatorzy napisał(a):Miałem to napisać że po cholere komu w terenie bajery które czekają żeby je zepsuć, zalać wodą uchlapać błotem a potem płakać że nie działa albo brzydko wygląda. Coraz ciężejj o dobre i nieśmiertelne maszyny. <br><hr>KAPELA911<br>Komentatorzy napisał(a):Chyba nie wmówisz mi ze Africa to nieśmiertalna maszyna? Hondowskie gó..o, drogie i z ciagle psujacymi sie drobiazgami!<br><hr>Arfica Twin to kupa<br>Komentatorzy napisał(a):Może i tak, ale naprawisz je śrubokrętem i kawałkiem sznurka od mongolskiego pasterza kóz. Wątpię żeby mieli w namiotach kompy do diagnostyki.<br><hr>Moguncja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sorki może coś źle zrozumiałem, ale z tekstu wynika, że zmiana opon na terenowe powoduje zmianę wersji z podstawowej na wyższą?? Bo o innych zmianach autor nie pisze w worldcrosserze. Dalszy opis dotyczy worldcrossera R.<br><hr>Patryk MB
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ojtam narzekanie, przecież to nie jest jakiś cross żeby nie miał elektroniki.
tylko ta owiewka z przodu chyba może zasłaniać:D<br><hr>ktoosiu
tylko ta owiewka z przodu chyba może zasłaniać:D<br><hr>ktoosiu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jakby komuś się chciało kliknąć link zamieszczony w tekście, to by się dowiedział, że zmiany to oprócz opon jeszcze jednoosobowa kanapa oraz zmodyfikowana przednia owiewka.
Fakt, że zmiany nie są rewolucyjne i nazwa Wordcrossover dla tych dwóch dodatków trochę na wyrost.<br><hr>Sojer
Fakt, że zmiany nie są rewolucyjne i nazwa Wordcrossover dla tych dwóch dodatków trochę na wyrost.<br><hr>Sojer
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość