Zobacz wątek - <i>[Relacje z zawodów]</i> Dwie noce wielkich emocji w Ergo
NAS Analytics TAG

[Relacje z zawodów] Dwie noce wielkich emocji w Ergo

Komentarze użytkowników
_________

[Relacje z zawodów] Dwie noce wielkich emocji w Ergo

Postprzez Åšcigacz » 3/12/2011, 11:01

Dyskusja na temat: Dwie noce wielkich emocji w Ergo Arenie!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Dwie noce wielkich emocji w Ergo Arenie!
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/12/2011, 11:01

Parę refleksji po 2 dniach: nagłośnienie beznadzieja, dwóch prowadzących w tym 1 z zaplutym mikrofonem ledwo co przebijało się przez tło muzyczne, w sumie impreza doskonale obyła by się bez ich wrzasków typu: róbcie więcej hałasu...po angielsku to jakoś brzmi, po Polsku to się nazywa : prosimy o większy aplauz.
Koncert niby rockowej grupy z mięskiem w tekstach to niezłe przegięcie tym bardziej, że było wiele dzieci...
Pokaz grupy tanecznej super, tylko czemu trwał max. 3 minuty??? I dlaczego te koszule były takie długie???
Przejazd panny lub pani Miller to porażka, równie dobrze można było wypuścić małpę na rowerze, dziewczę udowodniło, że umie przejechać dookoła areny na 2 kołach...wow!!!
Mówienie o fajerwerkach to duuuże nadużycie...za duże...
Ceny biletów przesadzone o 1/3, pokażcie mi rodzinkę przykładowo 4 osobową która wyda od 240 - 880 pln za 1 wieczór na imprezie tzw. masowej + szatnie+ "jedzonko"+"napoje"???
Powariowali, jak by taka rodzinka chciała być przez 2 dni powyższe kwoty wiadomo, pomnóżcie...
Za najdroższą opcję (bez gratisów) mam tydzień wczasów w ciepłym kraju...
Brawa za pomysł, zawodników, show które bez nadęcia obroniłoby się samo i atmosferę przy 45% obciążeniu publiką.
Byłoby więcej ale ceny jak na nasze realia: chore, z imprezy dla szerokiej publiczności impreza dla .... no tych z grubszym portfelem.
Ps. super byli narąbani panowie w pierwszym rzędzie którzy zaliczyli niezłą glebę by potem spać w poprzek fotelików...jakby co mam zdjęcia...
W innych rzędach też kwiatkami nie pachniało...<br><hr>Shot
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/12/2011, 17:43

Komentatorzy napisał(a):Parę refleksji po 2 dniach: nagłośnienie beznadzieja, dwóch prowadzących w tym 1 z zaplutym mikrofonem ledwo co przebijało się przez tło muzyczne, w sumie impreza doskonale obyła by się bez ich wrzasków typu: róbcie więcej hałasu...po angielsku to jakoś brzmi, po Polsku to się nazywa : prosimy o większy aplauz.
Koncert niby rockowej grupy z mięskiem w tekstach to niezłe przegięcie tym bardziej, że było wiele dzieci...
Pokaz grupy tanecznej super, tylko czemu trwał max. 3 minuty??? I dlaczego te koszule były takie długie???
Przejazd panny lub pani Miller to porażka, równie dobrze można było wypuścić małpę na rowerze, dziewczę udowodniło, że umie przejechać dookoła areny na 2 kołach...wow!!!
Ceny biletów przesadzone o 1/3, pokażcie mi rodzinkę przykładowo 4 osobową która wyda od 240 - 880 pln za 1 wieczór na imprezie tzw. masowej + szatnie+ "jedzonko"+"napoje"???
Powariowali, jak by taka rodzinka chciała być przez 2 dni powyższe kwoty wiadomo, pomnóżcie...
Brawa za pomysł, zawodników, show które bez nadęcia obroniłoby się samo i atmosferę przy 45% obciążeniu publiką.
Byłoby więcej ale ceny jak na nasze realia: chore, z imprezy dla szerokiej publiczności impreza dla .... no tych z grubszym portfelem.
Ps. super byli narąbani panowie w pierwszym rzędzie którzy zaliczyli niezłą glebę by potem spać w poprzek fotelików...jakby co mam zdjęcia...
W innych rzędach też kwiatkami nie pachniało...<br><hr>Shot<br>
jak na moje to bilety były i po 99PLN i po 129 do tego były zniżki więc jak ktoś chciał z rodziną to mógł spokojnie wydać 400 a nie tysiąc więc to nie argument, poza tym niekt nie chce żeby freestyle motocross był elitarną rozrywką ale produkcja kosztuje więc ceny nie biora sie z nikąd. Co do samej imprezy to dla mnie było megoa mimo 50% frekwencji bawiłem się dużo lepiej z kolegami niż na Red Bull X Fighters a tam bilety były jeszcze droższe i show 3 razy krótsze. Chcesz sobie kupić tanie wino płacisz 9 pln za dobre musisz zapłacić powyżej 40 pln tak samo jest z rozrywką <br><hr>Johnny Z
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/12/2011, 17:45

Mega Show 5 godzin w sumie moj 6 letni syn był wniebowzięty wracamy za rok!<br><hr>Mateusz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/12/2011, 17:50

Oby więcej takich imprez zawodnicy robili niesamowite tricki organizacyjnie na 90% a rzadko się to w Polsce zdarza mam nadzieje że to nie ostatni raz dla Night of the Jumps w Polsce. Bardzo podobały się mi i żonie małe dzieciaki na motorkach aż myślimy żeby naszą 5 letnią córkę wyposarzyć w taki sprzet może kiedyś zastąpi Asię Miller<br><hr>Asia & Adam
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/12/2011, 17:56

Komentatorzy napisał(a):Parę refleksji po 2 dniach: nagłośnienie beznadzieja, dwóch prowadzących w tym 1 z zaplutym mikrofonem ledwo co przebijało się przez tło muzyczne, w sumie impreza doskonale obyła by się bez ich wrzasków typu: róbcie więcej hałasu...po angielsku to jakoś brzmi, po Polsku to się nazywa : prosimy o większy aplauz.
W innych rzędach też kwiatkami nie pachniało...<br><hr>Shot<br>
dlaczego za długie koszule dlaczego to dlaczego tamto przestań chłopie zrzędzić koncert nie taki brawo dla zawodników i show a to w końcu 80% wszystkiego więc jeżeli oczekujesz krótszych koszul to śmigaj do nocnego klubu jeżeli konferansjerki z "koncertu życzeń" to do teatru tam może usłyszysz "unieśmy dłonie do oklasków" jak dla mnie CNE i GREG komentowali najlepiej ze wszystkich imprez FMX jakie działy się w Polsce na pewno lepiej niż na X-Fighters kwestia nagłośnienia to druga sprawa podobno ERGO ARENA jest trudna do czystego nagłośnienia<br><hr>Od imprezy w Gdańsku FAN NOTJ
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/12/2011, 17:59

Ja lubie się zabawić raz a porządnie niektórzy wolą koncerty za 30 pln niektórzy chodza na kabaret za 80 ja wole wydać 100 na takie show jak Night of the Jumps i mam fun i wspomnienia na kilka miesięcy oby wróciło za rok!!!<br><hr>Busy Man
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości

na górê