powitanie i pytanie :))
• Strona 1 z 1
powitanie i pytanie :))
witam wszystkich a ponadto ...
przesiadam się z enduro na ZX6R 2001 i powiem wam szczerze że mam pewne obawy co do mocy i narowistości tego rumaka !! na co zwracać uwagę aby pierwszy lot nie był ostatnim
przesiadam się z enduro na ZX6R 2001 i powiem wam szczerze że mam pewne obawy co do mocy i narowistości tego rumaka !! na co zwracać uwagę aby pierwszy lot nie był ostatnim

- barty
- Świeżak
na nic nei zwracał uwagi...jeździsz jak debil ułom to predzej czy pozniej sie zabijesz, najwazniejsze z glowa jeździj i bedzie dobrze
>>Suzuki RG80<<
>>Motorynka Pony 301<<
>>Motorynka Pony 301<<
- -Dżepetto-
- Świeżak
Na poczatku jezdzij spokojnie(wyczuj motocykl)a gdy juz go wyczujesz mozesz depać byle by niezostro bo wypadki sie zdarzaja i mozesz aliczyć piekny locik.pozdro
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
Ta kazdy Cie pojedzie ze tylko wsiadzesz odpalisz nawet 1 nie zapniesz i juz słup zaliczysz... wszystko zalezy od Ciebie... zreszta jakim kozakiem by sie nie bylo to i tak na poczatku jezdzi sie 2x wolniej moto niz autem tymi samymi drogami... wazne tylko zeby nie myslec po miesiacu ze jest sie zajebistym... no i nie popadac w rutyne...
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
dzięki za rady
dzięki za rady !!!jeżdżę z głową zabawa świetna i powiem szczerze lepsza od enduro !!! po 1000 km jeszcze zyję tak więc myślę że nie jest zle !!!!! ale .....
składanie się w zakręty (inaczej . ciężej niż w enduro ale kwestia przyzwyczajenia tak sądzę !!! )
kupiłem opony dunlop P208 i motor przykleił się do drogi .........
po za tymi obserwacjami jest PIĘKNIE
)))
składanie się w zakręty (inaczej . ciężej niż w enduro ale kwestia przyzwyczajenia tak sądzę !!! )
kupiłem opony dunlop P208 i motor przykleił się do drogi .........
po za tymi obserwacjami jest PIĘKNIE

jak jeb** to królową .....jak kraść to miliony 

- barty
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości