ProszÄ™ o pomoc
• Strona 1 z 1
ProszÄ™ o pomoc
siemka mam do was pytanie przepraszam że nie o motocyklach ale nie wiedziałem gdzie mam się skierować i dlatego postanowiłem się was zapytać mam nadzieję że mi pomożecie i proszę bardzo adminów o nie usuwanie tego tematu przez tydzień z góry dziękuję.
Chciałem się was zapytać a konkretnie tych co mają bluconnect czy jeżeli korzystam tylko wieczorami po 2-3h strony typu demty, komixy facebook, lub cs itp to czy mi wystarczy 500mb??
bardzo proszę o szybką odpowiedź
Chciałem się was zapytać a konkretnie tych co mają bluconnect czy jeżeli korzystam tylko wieczorami po 2-3h strony typu demty, komixy facebook, lub cs itp to czy mi wystarczy 500mb??
bardzo proszę o szybką odpowiedź
- zapaleniez
- Świeżak
demotywatory zakladajac ze ogladasz 1 obrazek co 1 min obrazek ma okolo 50kb to 3h = 180 min= 180 obrazkow dziennie 180x 50kb = 9000 kb 9000kb x 30 dni w miesiacu = 270000 kb czyli 263 Mb w miesiacu z samych demo to sie tyczy samych obrazkow. Nie mowie juz o kodzie html php czy skryptach java i flash. Bo to pewnie kolejne tyle
tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
Koleś, czy ja napisałem, że TO JA SIEDZĘ 14H DZIENNIE?
W domu jest jeszcze rodzeństwo+tata+mama, cały czas korzysta się z komputera. Gg jest włączone 24/7, tak samo wiele innych rzeczy, które są synchronizowane na bieżąco i to również pochłania zasoby.
gratuluję logicznego myślenia.
no dobra, może się źle wyraziłem: aktywnie korzysta sie z Internetu nie 14godzin, ale np. 5h. pozostałe to właśnie synchro+np. radio+co jakiś czas looknięcie na fora czy coś nie zostało napisane+co jakiś czas pooglądanie serwisów i poczytanie np. wiki.
W domu jest jeszcze rodzeństwo+tata+mama, cały czas korzysta się z komputera. Gg jest włączone 24/7, tak samo wiele innych rzeczy, które są synchronizowane na bieżąco i to również pochłania zasoby.
gratuluję logicznego myślenia.
no dobra, może się źle wyraziłem: aktywnie korzysta sie z Internetu nie 14godzin, ale np. 5h. pozostałe to właśnie synchro+np. radio+co jakiś czas looknięcie na fora czy coś nie zostało napisane+co jakiś czas pooglądanie serwisów i poczytanie np. wiki.
- jackal_pl
- Świeżak
Akurat tak, a nie inaczej zinterpretowałem Twój post. Przyznasz chyba sam, że nie był jednoznaczny?
Odnośnie komputera i internetu to tez kiedyś mieszkałem z rodzicami i młodszym bratem i o dziwo przez większą część doby był wyłączony.
Odnośnie komputera i internetu to tez kiedyś mieszkałem z rodzicami i młodszym bratem i o dziwo przez większą część doby był wyłączony.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
byłem w salonie i proponują mi 5 giga więc to hyba wystarczy na codzienne siedzenie po góra 3h na demotach komixxach, i gierki typu cs, a na yt w ogóle nie siedzę ewentualnie od czasu do czasu ściągam muze ale sporadycznie
- zapaleniez
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości