Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Jazda bez kasku, z 3 letnim synem na...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Jazda bez kasku, z 3 letnim synem na...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Jazda bez kasku, z 3 letnim synem na...

Postprzez Ścigacz » 25/11/2011, 07:54

Dyskusja na temat: Jazda bez kasku, z 3 letnim synem na zbiorniku = 5 lat więzienia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Jazda bez kasku, z 3 letnim synem na zbiorniku = 5 lat więzienia
Ścigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/11/2011, 07:54

Mało to baranów na drogach...<br><hr>xxx
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/11/2011, 08:07

I słusznie! <br><hr>Gnypek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/11/2011, 10:59

Genialna, bolszewicka logika: za trochę męskiej zabawy (też jeździłem z ojcem na moto, też bez kasku i to są jedne z najpiękniejszych wspomnień) dzieciak będzie przez kilka lat wychowywał się bez taty. A tato zamiast po prostu zapłacić wysoki mandat będzie na państwowym garnuszku. <br><hr>Miś z Wrocka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/11/2011, 12:39

Komentatorzy napisał(a):Genialna, bolszewicka logika: za trochę męskiej zabawy (też jeździłem z ojcem na moto, też bez kasku i to są jedne z najpiękniejszych wspomnień) dzieciak będzie przez kilka lat wychowywał się bez taty. A tato zamiast po prostu zapłacić wysoki mandat będzie na państwowym garnuszku. <br><hr>Miś z Wrocka<br>
Zgadzam się z tobą. Generalnie ja też byłem na zbiorniku wożony jak byłem mały i też bez żadnych kasków. Na motorynkę mnie wsadzili tak jak stałem i nikt nie panikował. Tylko że to było na wsi, a tu koleś niby po mieście lata. Zastanawiam się czy wszyscy starsi datą czytelnicy tego portalu latali WSKmi w kaskach i z uprawnieniami swego czasu? No i zgadzam się że mogli dowalić kolesiowi 6000Ł grzywny i jeszcze by zarobili. A tak to koleś będzie kosztował społeczeństwo wiele więcej.<br><hr>honda z wawy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/11/2011, 13:05

Komentatorzy napisał(a):Genialna, bolszewicka logika: za trochę męskiej zabawy (też jeździłem z ojcem na moto, też bez kasku i to są jedne z najpiękniejszych wspomnień) dzieciak będzie przez kilka lat wychowywał się bez taty. A tato zamiast po prostu zapłacić wysoki mandat będzie na państwowym garnuszku. <br><hr>Miś z Wrocka<br>
wydaje mi się że przejażdzka Twoja i Twojego taty po uliczkach osiedlowych tudzież po wiosce bez kasku nie jest tym samym jak jechanie z dużą prędkością po mieście w dużym ruchu drogowym ... uciekając policji ... jęzli miałes podobne akcje jak ten człowiek to współczuję Ci nieodpowiedzialnych rodziców. Tez byłem wozony na baku itp. ale nie podczas pościgu policyjnego i nie w zatłoczonych miejscach ! <br><hr>G_R_O
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/11/2011, 15:28

Za odrobinę zabawy, być może rzeczywiście nieco niebezpiecznej, ale pozostającej wciąż w granicach prawdziwego ojcostwa, koleś dostał karę zbliżoną do europejskiej średniej... za zabójstwo. Gdyby siedział w domu tankując piwsko, wałkując TVN24 i w inne, typowe sposoby marnował dzieciakowi życie, nic by się nie stało. Piękny mamy świat.<br><hr>alcw
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/11/2011, 19:43

Komentatorzy napisał(a):Za odrobinę zabawy, być może rzeczywiście nieco niebezpiecznej, ale pozostającej wciąż w granicach prawdziwego ojcostwa, koleś dostał karę zbliżoną do europejskiej średniej... za zabójstwo. Gdyby siedział w domu tankując piwsko, wałkując TVN24 i w inne, typowe sposoby marnował dzieciakowi życie, nic by się nie stało. Piękny mamy świat.<br><hr>alcw<br>
No dobra, rozumiem kochasz motocykle i każdego motocykliste będziesz bronił.Ale to na czym on jechał to nie patrz na to przez pryzmat swojej pasji, patrz na to jak na sytuację:koleś z dzieckiem bez kasku, na pojeździe(wybij sobie teraz z głowy słowo motocykl/pasja/wspaniałe chwile z dzieciństwa),funduje dziciakowi według Ciebie atrakcje, a teraz dodaj element przypadkowości-wjeżdża w nich samochód przy małej prędkości, ojcu niby nic nie bedzie ale główka dziecka jest krucha jak porcelana,śmierć na miejscu.I nie mów mi że,granie na gitarze wieku 4,5 lat jest równie niebezpieczne jak jazda bez kasku i mniej pasjonujące od jazdy na jednośladach.Fakt faktem, kara mocno przesadzona,ale temu imbecylowi należała się żeby była przestrogą dal innych.<br><hr>piesio fafik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/11/2011, 19:48

Komentatorzy napisał(a):wydaje mi się że przejażdzka Twoja i Twojego taty po uliczkach osiedlowych tudzież po wiosce bez kasku nie jest tym samym jak jechanie z dużą prędkością po mieście w dużym ruchu drogowym ... uciekając policji ... jęzli miałes podobne akcje jak ten człowiek to współczuję Ci nieodpowiedzialnych rodziców. Tez byłem wozony na baku itp. ale nie podczas pościgu policyjnego i nie w zatłoczonych miejscach ! <br><hr>G_R_O<br>
Dobrze prawisz, większości motocyklistów pasja przyćmiła logiczne rozumowanie.Uzasadnienie Misia z Wro jest bezsensowne wręcz śmierdzi infantylną beztroską i brakiem odpowiedzialności.Jak jesteś dorosły to Ci misiek współczuję, jak jesteś w okolicy 20 lat to to normalne, wyrośniesz.<br><hr>antykot fafner
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/11/2011, 19:58

E jak już was ta głupota motocyklowa przyćmiła to może zrezygnować z fotelików dla dzieci w osobówkach(polecam poczytać na ten temat,dziecko nie ma najmniejszych szans przywypadku) no i zrezygnować z bezpiecznych przejść dla dzieci, tak żeby mogły pod koła wchodzić.<br><hr>kot fafner
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/11/2011, 20:08

Nie wierze, wreszcie znalazłem serwis gdzie się koncentrują p....nieci motocykliści.Już widze jakie będe miał zajęcie na długie zimowe wieczory.Trolowanie posranych komentarzy.Pozdrawiam.<br><hr>Kot Fafner
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl