Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Niebezpieczna jazda bez kasku, z...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Niebezpieczna jazda bez kasku, z...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Niebezpieczna jazda bez kasku, z...

Postprzez Åšcigacz » 12/10/2011, 13:23

Dyskusja na temat: Niebezpieczna jazda bez kasku, z 3-latkiem na zbiorniku
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Niebezpieczna jazda bez kasku, z 3-latkiem na zbiorniku
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/10/2011, 13:23

Ogolnie wozenie dzieci na zbiorniku - tak! Ale powoli, z zachowaniem szczegolnej ostroznosci. Dzieciak i tak bedzie mial frajde a nikomu nic sie nie stanie.

Gosc jest calkowicie nieodpowiedzialny i musi poniesc konsekwencje.<br><hr>Radek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/10/2011, 13:52

Ja byłem wożony na baku i pewnie dlatego od dzieciaka mam jazdę na punkcie motocykli. Moje córki też są wożone i ta sztafeta mam nadzieję że nie zaginie. Gość z filmu trochę za szybko jak dla mnie ale i tak to lepsze niż komentarze że to niebezpieczne ;)<br><hr>rafal
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/10/2011, 14:23

JUż nie przeginajcie z tym odebraniem praw rodzicielskich!!!
Sam też jeździłem na zbiorniku bez kasku itp. Nie pamietam jak szybko...ale było fajnie.
Może ciut gość przegiął...ale i tak dziecku w domu dziecka nie będzie lepiej!!! W każdym razie nie tylko z powodu tej przejażdzki ...drodzy totaliści<br><hr>SZachmat
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/10/2011, 14:36

A ja sugeruję by się autor tego tekstu walnął czym ciężkim w czoło bo mu chyba eurokołchoźna propaganda zaszkodziła. Koleś powinien dostać mandat i tyle. Jak miałem kilka lat to ojciec woził mnie na zbiorniku wfm-ki i to są najwspanialsze wspomnienia z dzieciństwa. Mój syn tez będzie tak ze mną jeździł. Facet ma mieć jaja i nie bać się ryzyka. I wara od tego różnym mieczakom co wiedzą lepiej. <br><hr>Haggard
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/10/2011, 14:43

Komentatorzy napisał(a):A ja sugeruję by się autor tego tekstu walnął czym ciężkim w czoło bo mu chyba eurokołchoźna propaganda zaszkodziła. Koleś powinien dostać mandat i tyle. Jak miałem kilka lat to ojciec woził mnie na zbiorniku wfm-ki i to są najwspanialsze wspomnienia z dzieciństwa. Mój syn tez będzie tak ze mną jeździł. Facet ma mieć jaja i nie bać się ryzyka. I wara od tego różnym mieczakom co wiedzą lepiej. <br><hr>Haggard<br>
Myślę że jak Cię tatko woził to ci móżdżek przewiało...<br><hr>KataRzynka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/10/2011, 15:12

sorry, czym sie różni wożenie dziecka na zbiorniku od wożenia dziecka bez fotelika w aucie jezeli mamy odbierać prawa, to ustawcie się z kamerą pod pierwszym z brzegu przedszkolem, że co, że skutki dzwonu autem są mniej tragiczne?-udowodnij!
ponadto tak jak wczesniej napisano pamietam dziś kształt zbiornika WSK175 i zapach spalin kiedy ojciec przewózł mnie na wsi u babci pożyczona maszyną, wcześniej kiedy miał własną WFM byłem tak mały, że płakałem jeszcze na dźwięk odpalonej maszyny
mam to ciągle gdzieś z tyłu głowy;) <br><hr>j.k
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/10/2011, 16:13

Komentatorzy napisał(a):A ja sugeruję by się autor tego tekstu walnął czym ciężkim w czoło bo mu chyba eurokołchoźna propaganda zaszkodziła. Koleś powinien dostać mandat i tyle. Jak miałem kilka lat to ojciec woził mnie na zbiorniku wfm-ki i to są najwspanialsze wspomnienia z dzieciństwa. Mój syn tez będzie tak ze mną jeździł. Facet ma mieć jaja i nie bać się ryzyka. I wara od tego różnym mieczakom co wiedzą lepiej. <br><hr>Haggard<br>
Komentatorzy napisał(a):Myślę że jak Cię tatko woził to ci móżdżek przewiało...<br><hr>KataRzynka<br>
Patrząc na poziom twojej wypowiedzi nie chce wiedzieć co tobie stało sie z móżdżkiem...<br><hr>Hubert
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/10/2011, 17:07

Autor artykułu to pospolite dziecko eurokołchozu!!!! Nie myślałem, że ludzie myślący po jewropejsu są również na ścigaczu.<br><hr>VFR-man
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/10/2011, 19:08

Gość wiezie dziecko przed sobą a to zabronione nie jest. W takim enduraku to ciężko powiedzieć gdzie kończy się kanapa a gdzie zaczyna bak jednak jak przyjrzeć się bliżej to siedzi na kanapie!!!!! Tu nie można mu nic zarzucić. Też śmigam z małym przede mną (nie na baku tylko na siedzeniu) gdyż tak mam nad nim panowanie a z tyłu mógłby się nie utrzymać i dopiero było by źle. Co do jazdy bez kasku i odpowiedniego stroju dla siebie i małego to już głupota podobnie jak prędkości które osiąga w takim stroju z małym. Śmigając tak nie tylko naraża siebie i dzieciaka ale też uczy go od dzieciństwa najgorszych nawyków i potem taki wyrośnie na czarną owcę wśród motocyklistów.
Można wozić dzieciaki w różnym wieku ale muszą być zabezpieczone i nie można wtedy szaleć!!! Jak jeździmy z dzieciakami wpajajmy im dobre nawyki!!!<br><hr>d
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/10/2011, 09:02

Brawo! Patrzac chocby na ostatnie wybory nie spodziewalem sie tutaj rozsadnych wypowiedzi.<br><hr>dren
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/10/2011, 12:39

Przerażają mnie wypowidzi niektórych. Ciężko ogarnąć, ża na garstkę rozsadnych osób przypada stado debili...<br><hr>Motocyklista
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/10/2011, 12:39

Przerażają mnie wypowidzi niektórych. Ciężko ogarnąć, ża na garstkę rozsadnych osób przypada stado debili...<br><hr>Motocyklista
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/11/2011, 20:05

Komentatorzy napisał(a):Gość wiezie dziecko przed sobą a to zabronione nie jest. W takim enduraku to ciężko powiedzieć gdzie kończy się kanapa a gdzie zaczyna bak jednak jak przyjrzeć się bliżej to siedzi na kanapie!!!!! Tu nie można mu nic zarzucić. Też śmigam z małym przede mną (nie na baku tylko na siedzeniu) gdyż tak mam nad nim panowanie a z tyłu mógłby się nie utrzymać i dopiero było by źle. Co do jazdy bez kasku i odpowiedniego stroju dla siebie i małego to już głupota podobnie jak prędkości które osiąga w takim stroju z małym. Śmigając tak nie tylko naraża siebie i dzieciaka ale też uczy go od dzieciństwa najgorszych nawyków i potem taki wyrośnie na czarną owcę wśród motocyklistów.
Można wozić dzieciaki w różnym wieku ale muszą być zabezpieczone i nie można wtedy szaleć!!! Jak jeździmy z dzieciakami wpajajmy im dobre nawyki!!!<br><hr>d<br>
Co to jest.... ma ucho, wieczko, może przechowywać płyny, jest duże? Odp. DZBAN, jesteś Pan nieodpowiedzialny dzban<br><hr>E.T Kot
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/11/2011, 20:07

Komentatorzy napisał(a):sorry, czym sie różni wożenie dziecka na zbiorniku od wożenia dziecka bez fotelika w aucie jezeli mamy odbierać prawa, to ustawcie się z kamerą pod pierwszym z brzegu przedszkolem, że co, że skutki dzwonu autem są mniej tragiczne?-udowodnij!
ponadto tak jak wczesniej napisano pamietam dziś kształt zbiornika WSK175 i zapach spalin kiedy ojciec przewózł mnie na wsi u babci pożyczona maszyną, wcześniej kiedy miał własną WFM byłem tak mały, że płakałem jeszcze na dźwięk odpalonej maszyny
mam to ciągle gdzieś z tyłu głowy;) <br><hr>j.k<br>
Z tyłu głowy?Może jak Cie tato tak przewoził to fikneliście kozła barana na motorze i Ci sie korek do baku wbił w potylice<br><hr>Kot Jełop
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości

na górê