[Aktualności] Honda CBR1000RR 2012 - pierwsze wrażeni
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Honda CBR1000RR 2012 - pierwsze wrażeni
Dyskusja na temat: Honda CBR1000RR 2012 - pierwsze wrażenia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Honda CBR1000RR 2012 - pierwsze wrażenia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Honda CBR1000RR 2012 - pierwsze wrażenia
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kolejny za którego wszystko ma zrobić elektronika... S klasę se kup i stój w korku a nie na motory się pchasz!<br><hr>MoguncjaKomentatorzy napisał(a):Gdzie jest kontrola trakcji!?<br><hr>LabraTOR<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
powiedz to ludziom którzy jezdza po torze i próbuja sie utrzymać za BMW. Przecie to motocykl wyścigowy!<br><hr>LabraTORKomentatorzy napisał(a):Gdzie jest kontrola trakcji!?<br><hr>LabraTOR<br>Komentatorzy napisał(a):Kolejny za którego wszystko ma zrobić elektronika... S klasę se kup i stój w korku a nie na motory się pchasz!<br><hr>Moguncja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Trening czyni mistrzaKomentatorzy napisał(a):Gdzie jest kontrola trakcji!?<br><hr>LabraTOR<br>Komentatorzy napisał(a):Kolejny za którego wszystko ma zrobić elektronika... S klasę se kup i stój w korku a nie na motory się pchasz!<br><hr>Moguncja<br>Komentatorzy napisał(a):powiedz to ludziom którzy jezdza po torze i próbuja sie utrzymać za BMW. Przecie to motocykl wyścigowy!<br><hr>LabraTOR<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dlaczego, nie robicie już Video-Recenzji, jak mieliście to w zwyczaju robić kilka lat temu? Wiem, że sztuka czytania w naszym społeczeństwie powoli zanika, ale gdybym chciał sobie poczytać o motocyklach, to kupiłbym jakiś miesięcznik. Ja chce napawać się obrazem i dźwiękiem tych wspaniałych sportowych maszyn, które testujecie.<br><hr>Ferdek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
w moto GP wygrała Honda a w SBK Ducati więc nie mówcie mi że BMW jest najlepsze bo ma elektronike umiejętności kierowcy też sie liczą poza tym elektronika nie uratuje cie przed glebą jeśli będziesz myślał "mam 100m kabla i 1000 czujników to się nie przewrócę" dobry kierowca potrafi wyczuć uślizg tylnego koła i go kontrolować <br><hr>Pawcio
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cześć, w prezentacji będzie także przygotowany materiał wideo. Będzie i obraz i dźwięk i nawet moją gębaKomentatorzy napisał(a):Dlaczego, nie robicie już Video-Recenzji, jak mieliście to w zwyczaju robić kilka lat temu? Wiem, że sztuka czytania w naszym społeczeństwie powoli zanika, ale gdybym chciał sobie poczytać o motocyklach, to kupiłbym jakiś miesięcznik. Ja chce napawać się obrazem i dźwiękiem tych wspaniałych sportowych maszyn, które testujecie.<br><hr>Ferdek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tylko podczas testów uważajcie, żebyście nie wjechali Hanką w krwiożercze kartony...l<br><hr>Andrew
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zatem nie mogę się doczekać ;D<br><hr>FerdekKomentatorzy napisał(a):Dlaczego, nie robicie już Video-Recenzji, jak mieliście to w zwyczaju robić kilka lat temu? Wiem, że sztuka czytania w naszym społeczeństwie powoli zanika, ale gdybym chciał sobie poczytać o motocyklach, to kupiłbym jakiś miesięcznik. Ja chce napawać się obrazem i dźwiękiem tych wspaniałych sportowych maszyn, które testujecie.<br><hr>Ferdek<br>Komentatorzy napisał(a):Cześć, w prezentacji będzie także przygotowany materiał wideo. Będzie i obraz i dźwięk i nawet moją gęba<br><hr>Lovtza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No i takiego materiału nie da się oglądać.<br><hr>BoczekKomentatorzy napisał(a):Dlaczego, nie robicie już Video-Recenzji, jak mieliście to w zwyczaju robić kilka lat temu? Wiem, że sztuka czytania w naszym społeczeństwie powoli zanika, ale gdybym chciał sobie poczytać o motocyklach, to kupiłbym jakiś miesięcznik. Ja chce napawać się obrazem i dźwiękiem tych wspaniałych sportowych maszyn, które testujecie.<br><hr>Ferdek<br>Komentatorzy napisał(a):Cześć, w prezentacji będzie także przygotowany materiał wideo. Będzie i obraz i dźwięk i nawet moją gęba<br><hr>Lovtza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Robimy co w naszej mocy...Komentatorzy napisał(a):Tylko podczas testów uważajcie, żebyście nie wjechali Hanką w krwiożercze kartony...l<br><hr>Andrew<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
takich jest niewielu<br><hr>zzKomentatorzy napisał(a):Gdzie jest kontrola trakcji!?<br><hr>LabraTOR<br>Komentatorzy napisał(a):Kolejny za którego wszystko ma zrobić elektronika... S klasę se kup i stój w korku a nie na motory się pchasz!<br><hr>Moguncja<br>Komentatorzy napisał(a):powiedz to ludziom którzy jezdza po torze i próbuja sie utrzymać za BMW. Przecie to motocykl wyścigowy!<br><hr>LabraTOR<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości