[biblioteka] Urazy ręki motocyklisty - jak ją...
• Strona 1 z 1
[biblioteka] Urazy ręki motocyklisty - jak ją...
Dyskusja na temat: Urazy ręki motocyklisty - jak ją chronić?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Urazy ręki motocyklisty - jak ją chronić?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Urazy ręki motocyklisty - jak ją chronić?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Ja właśnie tydzień temu zaliczyłem glebe i upadłem na łokieć tak jak jest to pokazane prawidłowo, dzięki czemu skończyło się tylko zdarciem skóry( niestety w samej bluzie, moja kulpa), a nie jakimś poważnym złamaniem, dzięki czemu jest możliwy dalszy trening a nie popierdzielanie w gipsie. W każdym bądź razie ubierajcie się jak należy bo nigdy nie wiadomo kiedy przydarzy się upadek, a potem tylko spać się nie da w nocy przez pierwsze dni bo piecze. <br><hr>franek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Podpisuję się wszystkim czym mogęKomentatorzy napisał(a):Ja właśnie tydzień temu zaliczyłem glebe i upadłem na łokieć tak jak jest to pokazane prawidłowo, dzięki czemu skończyło się tylko zdarciem skóry( niestety w samej bluzie, moja kulpa), a nie jakimś poważnym złamaniem, dzięki czemu jest możliwy dalszy trening a nie popierdzielanie w gipsie. W każdym bądź razie ubierajcie się jak należy bo nigdy nie wiadomo kiedy przydarzy się upadek, a potem tylko spać się nie da w nocy przez pierwsze dni bo piecze. <br><hr>franek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
słyszałem że na urazy ręki narażeni są właściciele ducati jak się zamykają w pokoju pod kołdrą ale nie wiem ile w tym prawdy.<br><hr>trol
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W takich wypadkach warto mieć dodatkową opiekę medyczną taką jak ta <a href="http://www.oferta.omsignum.pl/miroslawjagodzinski" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.oferta.omsignum.pl/miroslawjagodzinski</a><br><hr>miron
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości