[Aktualności] Rusza produkcja Horexa VR6!
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Rusza produkcja Horexa VR6!
Dyskusja na temat: Rusza produkcja Horexa VR6!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rusza produkcja Horexa VR6!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rusza produkcja Horexa VR6!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Plotka głosi, że Inter Motors, bo uznali, że i tak tego nikt nie kupi...<br><hr>HayaburzaKomentatorzy napisał(a):Kto jest dealerem tego w Polsce?<br><hr>Seba7<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
bezsensowny motocykl po co mu taka moc przy braku owiewek ? niewie chyba nikt .i jeszcze kompresor hehe tragedia .fgr midalu rozumiem ma porobione aerodynamiczne skape aczkolwiek sa osłony aerodynamiczne i napewno daja duzo przy duzych predkosciach a ten motocykl jest rownie bezsensowny co uzywanie ferrari f40 na wakacje 4 osobowa rodzina hehehe co za gniot omg ale oczywwiscxie rzycze im zeby spylili wszytkie egzemplarze ejszcze zanim pierwszy wyjedzie z tasmy produkcyjnej ehehehe ja bym tego w zyciu niekupił mogac miec wiele lepszych motocykli .zreszta niechodzi tylko o horexa dla mnie kazdy naked z mocnym piecem to nieporozumienie .<br><hr>czorcz prosto z manety
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
natomiast power cruisery cała linia tych motocykli to zupelnie co innego te mimo braku owiewek powinny miec mega mocne piece wedlug mnie ani vmax ani rocket 3 neizasługuja na swoie wyolbrzymione nazwy to sa motocykle nawiazujace fizolozfią do motocyklowych dragsterow startujacych na 1/4 mili srodek ciezkosci ich dlugosc i sama masa dzieki czemu maja swietne starty z zatrzymanego powinny byc okraszone ogromna moca taka zeby zaden seryjny superbike niebył wstanie im dorównac na 1/4 mili vmax z dychawicznymi 200 koniami niespelnia tej roli jak sie nalezy o rockecie 3 nawet niewspominam bo jego 140 km sa smieszna wartoscia .<br><hr>czorcz prosto z manety
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hahahah spodobalo mi sie to!!!!<br><hr>gustofzsKomentatorzy napisał(a):Kto jest dealerem tego w Polsce?<br><hr>Seba7<br>Komentatorzy napisał(a):Plotka głosi, że Inter Motors, bo uznali, że i tak tego nikt nie kupi...<br><hr>Hayaburza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Duża moc nie oznacza że musisz jeździć ciągle 270 kmh. Chodzi tutaj bardziej o zapas mocy, czyli szybkie i efektywne wyprzedzanie lub ucieczkę przed niebezpieczeństwem<br><hr>zenekKomentatorzy napisał(a):bezsensowny motocykl po co mu taka moc przy braku owiewek ? niewie chyba nikt .i jeszcze kompresor hehe tragedia .fgr midalu rozumiem ma porobione aerodynamiczne skape aczkolwiek sa osłony aerodynamiczne i napewno daja duzo przy duzych predkosciach a ten motocykl jest rownie bezsensowny co uzywanie ferrari f40 na wakacje 4 osobowa rodzina hehehe co za gniot omg ale oczywwiscxie rzycze im zeby spylili wszytkie egzemplarze ejszcze zanim pierwszy wyjedzie z tasmy produkcyjnej ehehehe ja bym tego w zyciu niekupił mogac miec wiele lepszych motocykli .zreszta niechodzi tylko o horexa dla mnie kazdy naked z mocnym piecem to nieporozumienie .<br><hr>czorcz prosto z manety <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dobra przyznaje racje w tych wzgledach ale pozatym to poroniony pomysł <br><hr>czorcz prosto z manetyKomentatorzy napisał(a):bezsensowny motocykl po co mu taka moc przy braku owiewek ? niewie chyba nikt .i jeszcze kompresor hehe tragedia .fgr midalu rozumiem ma porobione aerodynamiczne skape aczkolwiek sa osłony aerodynamiczne i napewno daja duzo przy duzych predkosciach a ten motocykl jest rownie bezsensowny co uzywanie ferrari f40 na wakacje 4 osobowa rodzina hehehe co za gniot omg ale oczywwiscxie rzycze im zeby spylili wszytkie egzemplarze ejszcze zanim pierwszy wyjedzie z tasmy produkcyjnej ehehehe ja bym tego w zyciu niekupił mogac miec wiele lepszych motocykli .zreszta niechodzi tylko o horexa dla mnie kazdy naked z mocnym piecem to nieporozumienie .<br><hr>czorcz prosto z manety <br>Komentatorzy napisał(a):Duża moc nie oznacza że musisz jeździć ciągle 270 kmh. Chodzi tutaj bardziej o zapas mocy, czyli szybkie i efektywne wyprzedzanie lub ucieczkę przed niebezpieczeństwem<br><hr>zenek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Haha stary, większość motocykli to nieporozumieniem a motocykliści i tak mają to w d***Komentatorzy napisał(a):bezsensowny motocykl po co mu taka moc przy braku owiewek ? niewie chyba nikt .i jeszcze kompresor hehe tragedia .fgr midalu rozumiem ma porobione aerodynamiczne skape aczkolwiek sa osłony aerodynamiczne i napewno daja duzo przy duzych predkosciach a ten motocykl jest rownie bezsensowny co uzywanie ferrari f40 na wakacje 4 osobowa rodzina hehehe co za gniot omg ale oczywwiscxie rzycze im zeby spylili wszytkie egzemplarze ejszcze zanim pierwszy wyjedzie z tasmy produkcyjnej ehehehe ja bym tego w zyciu niekupił mogac miec wiele lepszych motocykli .zreszta niechodzi tylko o horexa dla mnie kazdy naked z mocnym piecem to nieporozumienie .<br><hr>czorcz prosto z manety <br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości