Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Prawo jazdy dla głuchych - kombinacje..
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Prawo jazdy dla głuchych - kombinacje..

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Prawo jazdy dla głuchych - kombinacje..

Postprzez Ścigacz » 14/9/2011, 09:48

Dyskusja na temat: Prawo jazdy dla głuchych - kombinacje rządu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Prawo jazdy dla głuchych - kombinacje rządu
Ścigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/9/2011, 09:48

Małe sprostowanie;Polska juz dawno jest w standardach Azjatyckich i Afrykanskich a patrząc na nasze drogi to nie wiem czy przypadkiem ich nie obrażam bo chyba maja lepsze.Powiedzenie sto lat za murzynami nabiera nowego znaczenia (dotychczas byla to mowa o polskiej piłce)...<br><hr>Kamil
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/9/2011, 16:36

Komentatorzy napisał(a):Małe sprostowanie;Polska juz dawno jest w standardach Azjatyckich i Afrykanskich a patrząc na nasze drogi to nie wiem czy przypadkiem ich nie obrażam bo chyba maja lepsze.Powiedzenie sto lat za murzynami nabiera nowego znaczenia (dotychczas byla to mowa o polskiej piłce)...<br><hr>Kamil<br>
czemu do standartów azjatyckich ,a czemu nie do krajów Unii i kochanej przez Polskę Ameryki gdzie ludziom upośledzonym państwo pomaga bo taki jest obowiązek państwa . pani Kopacz chyba nie zamierza być już ministrem <br><hr>Miras
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/11/2011, 15:33

JA JESTEM TAKIEGO ZDANIA JESLI OSOBY NIEDOSŁYSZACE ZDAWAŁY PRAWO JAZDY PO STARYCH PRZEPISACH POWINNI ICH NIE TRACIC ,A JAK TE PRZEPISY SIE TERAZ ZMIENIŁY TO POWINNO DOTYCZYC TYCH KTORZY SIE TERAZ WYBIERAJA NA PRAWO JAZDY,<br><hr>LILA
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl