OSK JAZDA Emanuel Barzycki...
• Strona 1 z 1
OSK JAZDA Emanuel Barzycki...
Dyskusja na temat: OSK JAZDA Emanuel Barzycki Bielsko-Biała
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
OSK JAZDA Emanuel Barzycki Bielsko-Biała
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
OSK JAZDA Emanuel Barzycki Bielsko-Biała
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Spokojnie mogę polecić ten ośrodek. Będziecie jeździć w doskonale wyposażonym samochodzie, a instruktor spokojnie wytłumaczy wam, jak jeździć dynamicznie i kulturalnie zarazem. Nie warto tracić pieniędzy i mnóstwa czasu na szkoły, które może i oferują kursy o 100 zł tańsze, ale olewają kursanta i nie przykładają się do nauczenia go odpowiedniej techniki jazdy.<br><hr>Kursant OSK Jazda
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
gość z poczuciem humoru ale czasami denerwuję i przeklina . Samochody ma dobre ale rozejrzyjcie się też na inne ośrodki. Za bardzo się chwali a za mało robi <br><hr>manio
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Świetny ośrodek. Kurs można ukończyć w szybkim czasie. Pan Emanuel jest bezproblemowy i świetnie wszystko tłumaczy. Polecam szczególnie młodym osobomKomentatorzy napisał(a):gość z poczuciem humoru ale czasami denerwuję i przeklina . Samochody ma dobre ale rozejrzyjcie się też na inne ośrodki. Za bardzo się chwali a za mało robi <br><hr>manio <br>

Pozdrawiam<br><hr>daro
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Świetny człowiek, niesamowite poczucie humoru
Nauka jest miła i przyjemna... w stresujących sytuacjach umie rozluźnieć atmosfere. No i przede wszystkim ma anielską cierpliwość. Pozdrawiam
i polecam<br><hr>Ada

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No to teraz moja kolej. Wykupywałem jazdy dodatkowe, JAZDE poleciła mi moja dziewczyna, która robiła tam kurs. Super ośrodek, polecam wszystkim którzy zaczynają od początku oraz głównie tym którzy sie doszkalają, bo naprawde warto.
Pozdrawiam całą ekipe
<br><hr>ziomek
Pozdrawiam całą ekipe

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pan Barzycki wypisuje chyba sobie sam te opine bo w rzeczywistości jest inaczej. Wiem bo sam przeszedłem przez ten pseudo-ośrodek. Sam egzaminator ( taki łysy i niemiły ) powiedział mi, że mnie niczego nie nauczono. Dobrze, że są inne ośrodki w Bielsku, które uczą. Na koniec jeszcze jedno, moja dziewczyna też tam robiła prawo jazdy i narzekała. Pan instruktor ciągle proponował jej kawe, oczywiście w czasie jazd po mieście. Trzymajcie sie jak najdalej od OSK JAZDA.<br><hr>marek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zgadzam sie! nazywam sie Ania i tez robiłam w tym ośrodku kurs! facet zaprasza na kawe, opowiada zboczone rzeczy i ogólnie nie jest profesjonalny! nie polecam!!!<br><hr>aniaKomentatorzy napisał(a):Pan Barzycki wypisuje chyba sobie sam te opine bo w rzeczywistości jest inaczej. Wiem bo sam przeszedłem przez ten pseudo-ośrodek. Sam egzaminator ( taki łysy i niemiły ) powiedział mi, że mnie niczego nie nauczono. Dobrze, że są inne ośrodki w Bielsku, które uczą. Na koniec jeszcze jedno, moja dziewczyna też tam robiła prawo jazdy i narzekała. Pan instruktor ciągle proponował jej kawe, oczywiście w czasie jazd po mieście. Trzymajcie sie jak najdalej od OSK JAZDA.<br><hr>marek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
brak profesjonalizmu jezdzenie tymi samymi trasami brak cierpliwosci tak mozna opisac nauke u pana Barzyckiego!no i zboczony jest swoja droga<br><hr>monia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do Katalogu Firm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości