[Aktualności] Patrz w lusterka, kulturalni...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Patrz w lusterka, kulturalni...
Dyskusja na temat: Patrz w lusterka, kulturalni motocykliści są wszędzie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Patrz w lusterka, kulturalni motocykliści są wszędzie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Patrz w lusterka, kulturalni motocykliści są wszędzie
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Dobre
A może lusterko było złożone, żeby motocykliście łatwiej się przejechało
<br><hr>Gnypek

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Raczej na pewno było złożone celowo. Jeśli nawet nie to pewnie było zepsute. Z całym szacunkiem lepiej takich rzeczy nie robić. Więcej może być z tego nieprzyjemności niż pożytku. Sugerujecie że kierowca nie korzysta z lusterka bocznego i nie wiedział że ma złożone?<br><hr>Tomaj
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
heh, też kiedyś miałem taką sytuację i tak samo zrobiłem. Z tym, że to było prawe lusterko
<br><hr>Mackie77

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wielokrotnie składałem lusterko ze środka jak widział że jest naprawde ciasno, a jednoslady chca przejechać. I złożone lusterko to napewno nie przypadek tylko celowe działanie kierowcy.
Lepiej tak nie robić, tylko wystarczy podziękować. <br><hr>to i to
Lepiej tak nie robić, tylko wystarczy podziękować. <br><hr>to i to
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czasem bywa tak, ze lusterko jest zlozone celowo
a czasem rowniez bywa tak, ze celowo stoimy blizej prawej strony pasa
i jest to wynikiem rozumienia zasady rownych praw dla wszystkich uzytkownikow drogi.
Natomiast skladanie kirowcy lusterka na sile, bo ''mam motor i chce przejechac'' jest chamstwem i zaprzeczeniem w/w zasady. Krolem drogi mozna sie czuc poniewaz sie jezdzi rozsadnie, kulturalnie i z glowa a nie dlatego, ze posiada sie motocykl. sic!<br><hr>xxx

Natomiast skladanie kirowcy lusterka na sile, bo ''mam motor i chce przejechac'' jest chamstwem i zaprzeczeniem w/w zasady. Krolem drogi mozna sie czuc poniewaz sie jezdzi rozsadnie, kulturalnie i z glowa a nie dlatego, ze posiada sie motocykl. sic!<br><hr>xxx
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
też tak uważam. Sam również składam lusterka (przynajmniej lewe), ale muszę robić to ręką (brak jakiejkolwiek automatyki w aucie... czyli dokładnie tak, jak lubięKomentatorzy napisał(a):Wielokrotnie składałem lusterko ze środka jak widział że jest naprawde ciasno, a jednoslady chca przejechać. I złożone lusterko to napewno nie przypadek tylko celowe działanie kierowcy.
Lepiej tak nie robić, tylko wystarczy podziękować. <br><hr>to i to<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości