Honda Hornet 250???
• Strona 1 z 1
Honda Hornet 250???
Witam, tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć coś o Hondzie Hornet 250, widziałem kilka dni temu na allegro 2 takie, ale teraz już nie ma, więc nie ma co zademonstrować. Do rzeczy:
interesuje mnie ten motocykl ponieważ niestety nie załapie się na kat. A (prawko zdaje na wiosnę, czyli A2) a w przedziale 35kW to się nawet GS 500 nie mieści
Styczność z jednośladami mam już od 12 roku życia.. od komarka 3, aż po Jawę 350TS, która przejeździłem cały sezon (nawet kilka wyjazdów w zimę
), ale tylko po okolicy, (brak prawka).
Co do tej Hondy, popularność części tego motocykla zapewne szybko ulegnie zmianie, bo wraz z wejściem nowych przepisów, będą ściągane z zagranicy motocykle klasy 250 i 400, więc wydaje mi się, że z częściami nie powinno być problemów.
Proszę o opinie na temat tego motocykla, ktoś widział? jechał? może inne propozycje na jednoślad mieszczący się w 35kW?
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
interesuje mnie ten motocykl ponieważ niestety nie załapie się na kat. A (prawko zdaje na wiosnę, czyli A2) a w przedziale 35kW to się nawet GS 500 nie mieści

Styczność z jednośladami mam już od 12 roku życia.. od komarka 3, aż po Jawę 350TS, która przejeździłem cały sezon (nawet kilka wyjazdów w zimę

Co do tej Hondy, popularność części tego motocykla zapewne szybko ulegnie zmianie, bo wraz z wejściem nowych przepisów, będą ściągane z zagranicy motocykle klasy 250 i 400, więc wydaje mi się, że z częściami nie powinno być problemów.
Proszę o opinie na temat tego motocykla, ktoś widział? jechał? może inne propozycje na jednoślad mieszczący się w 35kW?
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
- sh4ggy
- Świeżak
dobrze poczytaj bo w przepisach jest też napisane że można będzie zdławić mocniejsze moto - jest tam dokładnie określone o ile mocniejsze i wydaje mi się że większość 500 mieści się w tych przedziałach - ale musisz posprawdzać bo tylko piszę co mi się o uszy obiło.
- Trax
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości