[Aktualności] Bariery ochronne dla motocyklistów -...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Bariery ochronne dla motocyklistów -...
Dyskusja na temat: Bariery ochronne dla motocyklistów - UE ma to w nosie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Bariery ochronne dla motocyklistów - UE ma to w nosie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Bariery ochronne dla motocyklistów - UE ma to w nosie
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Pewnie martwią się tym że dzięki takim barierkom drastycznie zwiększyła by się przeżywalność motocyklistów a tym samym pociągnęło by to horrendalne sumy z ubezpieczeń na leczenie i rehabilitację.<br><hr>Młody
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bardziej adekwatne byłoby stwierdzenie,że mają to w du*ie:] Cóż, myślę,że to kwestia czasu , niech do organów decyzyjnych dołączy jakiś motocyklista, to pójdzie gładko!
<br><hr>Lady_Arkhonia

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Albo teść kolesia który jako jedyny w UE produkuje takie barieryKomentatorzy napisał(a):Bardziej adekwatne byłoby stwierdzenie,że mają to w du*ie:] Cóż, myślę,że to kwestia czasu , niech do organów decyzyjnych dołączy jakiś motocyklista, to pójdzie gładko!<br><hr>Lady_Arkhonia<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zapraszam wszystkich Kolegów na trasę Płock - Gostynin. 5km za Łąckiem mamy serię pięknych łagodnych zakrętów. Bariery wykonane ze słupków połączonych stalowymi linkami - no comments. Dodatkowo śliską farbo namalowany pas rozdzielający jezdnię o szerokości metra. Tak sobie myślę że kogoś z Zarządu Dróg musiał ostro zdenerwować wyprzedzający motocyklista. A swoją drogą przed tym odcinkiem powinien stać znak ostrzegający motocyklistów "W TYM MIEJSCU KAŻDY BŁĄD KOSZTUJE ŻYCIE".<br><hr>raper
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zmartwię cię... te słupki z linkami stalowymi to nowa technologia i będzie tego coraz więcej... taniej, szybciej i wytrzymalej niż stare bariery... szkoda że działa tylko na 4oo :/<br><hr>TSJKomentatorzy napisał(a):Zapraszam wszystkich Kolegów na trasę Płock - Gostynin. 5km za Łąckiem mamy serię pięknych łagodnych zakrętów. Bariery wykonane ze słupków połączonych stalowymi linkami - no comments. Dodatkowo śliską farbo namalowany pas rozdzielający jezdnię o szerokości metra. Tak sobie myślę że kogoś z Zarządu Dróg musiał ostro zdenerwować wyprzedzający motocyklista. A swoją drogą przed tym odcinkiem powinien stać znak ostrzegający motocyklistów "W TYM MIEJSCU KAŻDY BŁĄD KOSZTUJE ŻYCIE".<br><hr>raper<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl