Podróba Sidi Vertigo?
• Strona 1 z 1
Czy ja wiem? 800+ PLN za Vertigo to dość drogo mając na względzie że najwyższy model Sidi Vortice można dostać za ~ 1100 PLN (za tyle kupiłem nówki sztuki)
Moim zdaniem warto dołożyć.
Nie dość że najwyższy model, super regulacja, wymienne slidery i podeszwa to jeszcze różne systemy zapewniające że nie skręcimy kostki etc.
Moim zdaniem warto dołożyć.
Nie dość że najwyższy model, super regulacja, wymienne slidery i podeszwa to jeszcze różne systemy zapewniające że nie skręcimy kostki etc.
-
zero22 - Świeżak
Mogę Ci zaproponować taką samą cenę i zaręczam, że będzie to oryginał. W razie wpadki z rozmiarem - przyjmiemy zwrot lub wymianę. Zapraszam na PW lub sklep@scigacz.pl.
Pozdro
Pozdro
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
wez mniejszy rozmiar i masz prawo klienta w ciagu 3 dni odmowic lub zamienic towar
walnij o 3 rozmiary za maly upewnij sie ze to oryginal i zmien na wiekszy koszt odeslania nie wielki a pewnosc bedzie.

Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
sebekmelior napisał(a):wez mniejszy rozmiar i masz prawo klienta w ciagu 3 dni odmowic lub zamienic towarwalnij o 3 rozmiary za maly upewnij sie ze to oryginal i zmien na wiekszy koszt odeslania nie wielki a pewnosc bedzie.
Jak już podajesz informacje, to je zweryfikuj. 10 dni na wymianę lub odstąpienie od zakupu bez podania przyczyny, ale tylko przy zakupach poza siedzibą sprzedawcy, czyli np. przez internet, telefon, na bazarze, targach, wystawie...
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
nie to żebym był upierdliwy, ale jest kilka aktów prawnych i wedle posiadanej wiedzy, którą można stosować co do zasady, mozna ten termin wydłużyć
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość