[Aktualności] WSBK - zapowiedź weekendu na Imoli
• Strona 1 z 1
[Aktualności] WSBK - zapowiedź weekendu na Imoli
Dyskusja na temat: WSBK - zapowiedź weekendu na Imoli
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
WSBK - zapowiedź weekendu na Imoli
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
WSBK - zapowiedź weekendu na Imoli
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Ja już znam wyniki. Ellison 8, Szkopek leży na 8 kółku, Wielebski dojeżdża 18. Jak chcecie to moge wam powiedziec kto wygra w superbikacha i superstockach:)<br><hr>Jasnowidz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Głupoty opowiadasz! Szkopek polegnie na rozgrzewkowym.<br><hr>znafcaKomentatorzy napisał(a):Ja już znam wyniki. Ellison 8, Szkopek leży na 8 kółku, Wielebski dojeżdża 18. Jak chcecie to moge wam powiedziec kto wygra w superbikacha i superstockach:)<br><hr>Jasnowidz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szkopek-Pinokio.Jak zwykle klamie.Pierwszym Polakiem w WorldSBK byl Teodor Myszkowski,na torze Eurospeedway Lausitz,Teddy startował na motocyklu Yamaha R 7.A Szkopek jak zwykle ja,ja,ja..Wszedzie pierwszy, zawsze najlepszy.Zenujace to jest.Niedługo okaze sie,ze motocykl wymyslil Szkopek.A moze kolo tez zawdzieczamy Szkopkowi.A ostatnie MotoGP w Aragonie i komentarze Szkopka-ŻENADA.<br><hr>Realista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szkopek-Pinokio.Jak zwykle klamie.Pierwszym Polakiem w WorldSBK byl Teodor Myszkowski,na torze Eurospeedway Lausitz,Teddy startował na motocyklu Yamaha R 7.A Szkopek jak zwykle ja,ja,ja..Wszedzie pierwszy, zawsze najlepszy.Zenujace to jest.Niedługo okaze sie,ze motocykl wymyslil Szkopek.A moze kolo tez zawdzieczamy Szkopkowi.A ostatnie MotoGP w Aragonie i komentarze Szkopka-ŻENADA.<br><hr>Realista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości