Zobacz wÄ…tek - 165 cm
NAS Analytics TAG

165 cm

Enduro, Cross
_________

165 cm

Postprzez karskot » 23/4/2007, 19:46

Witam mój wzrost to właśnie 165 cm, i jest to pewien problem, mianowicie zapisałem sie niedawno na prawko i tam jest nawet ok jeżdżę na jakimś Tajfunie 150-jakiś taki chopperowaty motorek z chin. Siedzi mi sie na nim ok, na Hondzie CB 500 siedziało mi sie jeszcze lepiej, ale cały szkopuł w tym że ja chce motor enduro, np transalpa, Suzuki DR, no albo właśnie coś w tym stylu poradźcie, co z moim niewielkim wzrostem było by dla mnie dobre bo przyznam że jak stanąłem obok yamachy WR 450 która ma siedzenie na wys. 95 cm bodajze to sobie pomyślałem o kutwa, nie dam rady za chiny, wymyśliłem sobie że wakacje przejeżdżę na yamaszce dt125, ale zaraz potem chce coś z prawdziwego zdarzenia, może są tu osoby z podobnym wzrostem i maja tego typu sprzęty, poradźcie mi coś.
Proszę wiecej nie pisać do mnie tekstów na gadu "czy dobrze wyglądam w tym kasku" będę wdzięczny
karskot
Świeżak

Postprzez johnmichael » 23/4/2007, 21:15

mam znajomka ktory od lat jezdzi na crossach i opowiadal mi jak przez moment mial jakas tam 350cc.opowiadal ze aby opanowac to moto to trzeba biegac i cwiczyc by byc silnym jak tur bo inaczej jazda bedzie meczarnia a nie przyjemnoscia.250 w dwosowie to ponoc swietna zabawa i moto nie wymaga takiej tezyzny fizycznej od jezdzca

pozdrawiam
johnmichael
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Beavis » 24/4/2007, 14:31

Kolega wyżej chyba nie zwrócił uwagi, że problemem jest wzrost...

A tak naprawdę to nie problem! 165cm to nie tak źle. Moja dziewczyna ma tyle i bez problemu śmiga SX-Fem. Nie wymiętaj, bo twardym trza być :)
Beavis
Moderator

Postprzez karskot » 24/4/2007, 15:57

ok dzięki , no siły mi nie brakuje mam w domu atlas, hantle , jeł płatki kukurydziane a po piwo biegam bardzo szybko :-) , nawet jak bym musiał sie delikatnie ześlizgiwac to dam rade ale np na ktm adventure to nie ma bata żebym tym jeździł no skurczybyk tak wysoki że no..., ale zamiast yamahy dt 125 wezme raczej suzuki dr 125, bo ma silnik 4 suwowy, a mi sie nie chce lać miksoli co chwila do yamahy
Proszę wiecej nie pisać do mnie tekstów na gadu "czy dobrze wyglądam w tym kasku" będę wdzięczny
karskot
Świeżak

Postprzez Beavis » 24/4/2007, 16:57

Miksoli się nie leje :). DR to świetny motocykl i myślę, że nie bedziesz żałował.
Beavis
Moderator

Postprzez karskot » 24/4/2007, 17:21

no ok :-) tam pewnie jest jakiś zapodawacz tego oleju , no ale jakoś w mózgu mam zakodowane że 4 suw lepszy od 2 tak samo jak pepsi lepsza jest od coli, ale wiadomo są tacy co wolą colę, no mam wrażenie że 4 suw jest po prostu nowocześniejszy,aha ja nie chce tym suzuki jeździć w koło komina jak takie motorki radzą sobie np z dystansem 200km bez zatrzymywania jazdy non stop? a wracając do motocykli takich z prawdziwego zdarzenia no to myślicie że transalp nie jest dla mnie za duży bo ta honda to po prostu moje marzenie
karskot
Świeżak

Postprzez karskot » 24/4/2007, 17:35

hm tak do odpowiadanie to sie tu dużo osób nie fatyguje ;-)
karskot
Świeżak

Postprzez panzernacker » 28/4/2007, 09:56

Eeee....tego....dobrae masz zakodowane :mrgreen:
panzernacker
Bywalec

Powrót do Offroad

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości

na górê