Pytania odnośnie KTM Sx 125
			 • Strona 1 z 1

Pytania odnośnie KTM Sx 125
Witam wszystkich mam oto pytanie odnośnie KTM sx 125 . 
Chciałbym kupić oto takiego crossa na jazdę amatorska, mam 16lat i miałem już do czynienia z crossami (Jazda).A przecież nie kupie jakiegoś chinola na którym nic nie będę mógł zrobić bo rama albo silnik sadze.
I teraz mam do waz pytanie czy utrzymanie takiego crossa nie jest zbyt drogie i co najczęściej może mi tam siąść.
ProszÄ™ waz o odpowiedzi.

Chciałbym kupić oto takiego crossa na jazdę amatorska, mam 16lat i miałem już do czynienia z crossami (Jazda).A przecież nie kupie jakiegoś chinola na którym nic nie będę mógł zrobić bo rama albo silnik sadze.
I teraz mam do waz pytanie czy utrzymanie takiego crossa nie jest zbyt drogie i co najczęściej może mi tam siąść.
ProszÄ™ waz o odpowiedzi.
- Kraszer
- Świeżak
zalezy ile dla ciebie to jest drogo. utrzymanie wyczyna kosztuje 1000-2000 zł na sam serwis rocznie, zalezy czy robisz cos sam, czy oddajesz do mechaników, jak dbasz no i gdzie jeździsz. 
ogólnie jak sie dba i serwisuje jak nalezy to nic nie padnie od tak. (albo b rzadko sie zdarza ) najczęsciej wymienia sie tłok łozyska itp
 łozyska itp
				ogólnie jak sie dba i serwisuje jak nalezy to nic nie padnie od tak. (albo b rzadko sie zdarza ) najczęsciej wymienia sie tłok
 łozyska itp
 łozyska itpKTM 300 EXC 
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
			Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
- 

henio12323
- Moderator
			 • Strona 1 z 1

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości