[Aktualności] Simson S51 Enduro - giganci...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Simson S51 Enduro - giganci...
Dyskusja na temat: Simson S51 Enduro - giganci marketingu w akcji
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Simson S51 Enduro - giganci marketingu w akcji
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Simson S51 Enduro - giganci marketingu w akcji
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
bosh, nie wdzicie że to wszystko fejki??? nawet nie photoshop tylko jakiś nendzny paint.... o_O<br><hr>asy_z_mombasy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chciałbym kolego cie uświadomić ze właśnie udowodniłeś to, że działający i sprawny mózg w twojej twarzoczaszce okazał się fejkiem, nie zauważyles ze autorzy tego artykułu i ogłoszenia chcieli wpuścić odrobinę uśmiechu w tą smutną jak p...rzeczywistość a ty tego nie wyczaiłes. gratuluje orangutanie!!!<br><hr>antyfejkKomentatorzy napisał(a):bosh, nie wdzicie że to wszystko fejki??? nawet nie photoshop tylko jakiś nendzny paint.... o_O<br><hr>asy_z_mombasy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to teraz panie antyfejku przeczytaj mój komentarz jeszcze raz i pomyśl czy naprawdę jestem taki głupi, czy też dałeś się wkręcić w prostą manipulację i przydałoby się jednak nabrać dystansu? brawo ;D<br><hr>asy_z_mombasyKomentatorzy napisał(a):bosh, nie wdzicie że to wszystko fejki??? nawet nie photoshop tylko jakiś nendzny paint.... o_O<br><hr>asy_z_mombasy<br>Komentatorzy napisał(a):chciałbym kolego cie uświadomić ze właśnie udowodniłeś to, że działający i sprawny mózg w twojej twarzoczaszce okazał się fejkiem, nie zauważyles ze autorzy tego artykułu i ogłoszenia chcieli wpuścić odrobinę uśmiechu w tą smutną jak p...rzeczywistość a ty tego nie wyczaiłes. gratuluje orangutanie!!!<br><hr>antyfejk<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
asy_z_mombasy - naprawdę jesteś taki głupiKomentatorzy napisał(a):bosh, nie wdzicie że to wszystko fejki??? nawet nie photoshop tylko jakiś nendzny paint.... o_O<br><hr>asy_z_mombasy<br>Komentatorzy napisał(a):chciałbym kolego cie uświadomić ze właśnie udowodniłeś to, że działający i sprawny mózg w twojej twarzoczaszce okazał się fejkiem, nie zauważyles ze autorzy tego artykułu i ogłoszenia chcieli wpuścić odrobinę uśmiechu w tą smutną jak p...rzeczywistość a ty tego nie wyczaiłes. gratuluje orangutanie!!!<br><hr>antyfejk<br>Komentatorzy napisał(a):to teraz panie antyfejku przeczytaj mój komentarz jeszcze raz i pomyśl czy naprawdę jestem taki głupi, czy też dałeś się wkręcić w prostą manipulację i przydałoby się jednak nabrać dystansu? brawo ;D<br><hr>asy_z_mombasy<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości