szukam stroju i kasku
• Strona 1 z 1
szukam stroju i kasku
Witam serdecznie ... chcialbym zasiegnac porady w sprawie ubioru na moto i kasku
Szukam czegos naturalnie w miare taniego i dobrego. Mysle o tekstylnej kurtce i spodniach ale zuplenie nie mam doswiadczenia jaka z firm robi godne swej ceny rzeczy . Jestem z Warszawy stad moje poszukiwania bede zazebiac sie w tych okolicach. Znalazlem RETBIKEa w Lomiankach ..ale nie wiem czy ktos z was uzywal ich rzeczy ?
Moze macie opinie co do innych ubiorow ?
Rowniez szukam cichego kasku... w dodatku tak by moc zmiescic okulary . Nie wiem czy w tym wypadku szybka przyciemniajaca nie bedzie wyeliminowana.
Wszystko z przeznaczeniem na turystyka.
pozdrawiam
Q
Szukam czegos naturalnie w miare taniego i dobrego. Mysle o tekstylnej kurtce i spodniach ale zuplenie nie mam doswiadczenia jaka z firm robi godne swej ceny rzeczy . Jestem z Warszawy stad moje poszukiwania bede zazebiac sie w tych okolicach. Znalazlem RETBIKEa w Lomiankach ..ale nie wiem czy ktos z was uzywal ich rzeczy ?
Moze macie opinie co do innych ubiorow ?
Rowniez szukam cichego kasku... w dodatku tak by moc zmiescic okulary . Nie wiem czy w tym wypadku szybka przyciemniajaca nie bedzie wyeliminowana.
Wszystko z przeznaczeniem na turystyka.
pozdrawiam
Q
- qq3
- Świeżak
Witamy, witamy. Opinnie na temat ubiorów i kasków często sie u nas pojawiaja. Również jest sporo na temat Retbike'a. Proponuje przejżenie tamatów za pomocą opcji"szukaj". Gwarantuje ze duzo znajdziesz na ten temat. A pierwsze co wiąze sie z zakupami ubioru i kasku to jaka kwote pieniędzy mozesz na to przeznaczyć, później szuka sie czegoś najlepszego w tym zakresie.
P.S. przeczytaj regulamin by nie złościć ludzi.
P.S. przeczytaj regulamin by nie złościć ludzi.
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
Witam!
Mam małe doświadczenie z firmą Retbike, kupiłem u Pana Retki kurtkę retelite w promocyjnej cenie 348 zeta (coś ok), powiadomił mnie, że nie ma na nią gwarancji, bo materiał się zozłaził i robi wyprz, myślę sobie, kurtka przed promo 648 zeta-kupuje. To był mój błąd, rzeczywiście materiał się rozlazł, a miałem ją z 20 razy na sobie i to w kilku miejscach. Podsumowując nie polecam polskich (szyte w egzotycznych krajach-Retbike),marna jakość, ubranie moto musi być perfekt,a za tym idzie cena. Teraz kupuję drugą kurtkę Alpinestars (jakość w porównaniu do w/w to szok. Nie polecam tanich i nieznanych firm!!!
Mam małe doświadczenie z firmą Retbike, kupiłem u Pana Retki kurtkę retelite w promocyjnej cenie 348 zeta (coś ok), powiadomił mnie, że nie ma na nią gwarancji, bo materiał się zozłaził i robi wyprz, myślę sobie, kurtka przed promo 648 zeta-kupuje. To był mój błąd, rzeczywiście materiał się rozlazł, a miałem ją z 20 razy na sobie i to w kilku miejscach. Podsumowując nie polecam polskich (szyte w egzotycznych krajach-Retbike),marna jakość, ubranie moto musi być perfekt,a za tym idzie cena. Teraz kupuję drugą kurtkę Alpinestars (jakość w porównaniu do w/w to szok. Nie polecam tanich i nieznanych firm!!!
- Marian_r6
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości