Yamaha R6 2000rok
• Strona 1 z 1
Yamaha R6 2000rok
Witam mialem maly wypadek yamaha r6 otoz wjechalem w tyl auta, lagi zostaly lekko wygiete, boje sie ze rama mogla sie lekko cofnac badz gdzies lekko wgniesc czego nie widac golym okiem, wiec mam pytanie czy ktos wie gdzie komputerowo mozna dac ja do sprawdzenia ewentualnie naprostowania i jakie to sa koszty? najlepiej w Szczecinie ale jesli gdzies w Polsce to tez bardzo prosilbym o informacje, to samo tyczy sie lag, czy warto je prostowac czy lepiej kupic nowe. Mam tez taki problem gdyz okazalo sie ze sprzeglo jest w kiepskim stanie a na drugim biegu na wysokich obrotach bylo szarpniecie i yamaha jechala dalej myslicie ze to 2 bieg czy raczej wina sprzegla? bieg nie wyskakiwal.
- Speede46
- Świeżak
Pomiar ramy jak najbardziej - szukaj na znanym portalu aukcyjnym z dojazdem do klienta.
Prostowanie - aluminiowych ram się nie prostuje tylko wymiana - założenie konstruktorów.
Moim zdaniem to wczesne stadium uszkodzonego 2-giego biegu. Sprzęgło prześlizgiwało by na każdym biegu.
Prostowanie - aluminiowych ram się nie prostuje tylko wymiana - założenie konstruktorów.
Moim zdaniem to wczesne stadium uszkodzonego 2-giego biegu. Sprzęgło prześlizgiwało by na każdym biegu.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości