Help ! Simson nie chodzi, Tylko Strzela. : (((
• Strona 1 z 1
Help ! Simson nie chodzi, Tylko Strzela. : (((
Witam Wszystkich, Podjolem sie naprawy Simsona s51, z 82 r, Pomimo, Tego ze ma dobrze ustawiony zaplon, iskre, Nowy gaźnik, nowa Cewke WN, Dobra kompresje, nie chce palic, nawet, dalem go do mechanika, ktory tez zglupial, od tego motoru. DLatego, ze wlozylem, juz w niego troche, a nie wime, czy wlasciciel mi za to odda, chce, zeby był na chodzie, ,.. tak sie sklada ze ma silnik, 50 cc 4T, Chiński, Ale wlasciciel sie nie zna, mam Tez modul i cewke do tego, i chcialbym sie dowiedziec, jak to wszystko razem zklejic, Zeby " Latało", P.S, Najbardziej bym sie cieszyl gdyby mi ktos powiedzial, czemy Ten simson nie chce palic, Od czasy do czasy, jak sie wiertarką kręci, kolem Magnetycznym, to strzela, w Rure. Pozdr.
- Alan766
- Świeżak
Nie Rozumiecie mnie, W Simku mam silnik od simsona s51, orginalny, I NIE MOGE GO ODPALIC.. No i własnie, myśle nad włozeniem silnika 4T, ale, jeszcze nic nie zrobilem w tym kierunku. Pozatym simson nie jest moj, a jak go nie oddam na chodzie, to nie odzyskam kasy, .. Ktorą wlozylem. Pozdr/.;d
- Alan766
- Świeżak
jak chcesz zebysmy cie rozumieli to czytaj jak piszesz/zakladassz posty bo jest napisane
krecenie wiertarka to glupota,
wez na duza góke i próbuj na biegu
mi sie wydaje ze albo masz dupnieta swiece,
gaznik daje za duzo wachy a malo powietrza
mozesz miec tez krzywy zapłon
zeby był na chodzie, ,.. tak sie sklada ze ma silnik, 50 cc 4T, Chiński
krecenie wiertarka to glupota,
wez na duza góke i próbuj na biegu
mi sie wydaje ze albo masz dupnieta swiece,
gaznik daje za duzo wachy a malo powietrza
mozesz miec tez krzywy zapłon
- tomera