[Aktualności] ZX-10R 2011 - dane techniczne, czyli...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Szkoda sie przegadywac. mysl se swoje ja swojeKomentatorzy napisał(a):wszystko ładnie, pięknie, ale beemka ma w papierach zaniżoną moc, w rzeczywistości też ma ok 200 koni. poza tym japończyki lubia zawyzac osiągi na paierze<br><hr>bedziu<br>
Komentatorzy napisał(a):No i w bmw pękają ramy i padają silniki ,kazdy moto ma okres chorób dzieciecych,zobaczymy w kawie;)<br><hr>internista<br>Komentatorzy napisał(a):Pierwsze slysze o czyms takim jak piszesz! Albo dorabiasz jako wróżka albo nie masz pojecia co piszesz!<br><hr>Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):To juz usłyszałeś.Mysle ze wiem co piszę.Co do silnikow,to bez szemrania fabryka zmieniała padniete silniki w moto jako na gwarancji,i nie był to przypadek jednostkowy;)Co do ramy ,to pękały na spawach przy stosunkowo wcale nie mocnych dzwonach.Jak jednak napisałem to są choroby wieku dziecięcego i to samo moze wylezc z Kawy.<br><hr>Internista<br>Komentatorzy napisał(a):to pochwal sie skad to wiesz? kolega ci powiedział? czy jestes serwisantem bmw? czy zawoża poprostu motocykle do wróżki???? masz na to jakies dowody? <br><hr>Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):Mam w domu taka dużą szklana kulę,i czarnego kota...chłopaku nie kompromituj się.To co napisałem jest ogólnie wiadomą informacją wynikającą z uzywania Bmw w sporcie.Nie wiem jak bedzie w sezonie 2011,ale w tym sezonie było kilka przygód o których napisałem.Co nie zmienia ze BMW podniosła znaczaco poprzeczkę w litrach. <br><hr>Internista<br>
Komentatorzy napisał(a):Niech bedzie ze ty sie nie kompromitujesz! Jak pojade kupywac nastepnego sprzeta to sie odezwe w sprawie tej twojej szklanej kuli. Mam rozumiec ze ty jezdzisz na owej S1000RR i ci rama pekła czy silnik ci masowo wymienili? Albo zapewne twoj kolega sie sciga w pucharze BMWJesli tak zwracam honor jesli nie jestes bajkopisarz i wróżysz z fusów!!!<br><hr>Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a): No tak ,chyba się kompromituję prowadząc dyskusję .....jak jednak "pojedziesz kupywać nowego sprzęta" to daj znać ,a załatwię opony z toru i ślizgacze na kolana ,no tak wiesz dla lansu;D<br><hr>internista<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tez słyszałem ze w BMW padają silniki ,, podobno głowica sie wykrzywia czy cos ,,, tam ,,,,japonce mają doswiadczenie w motocyklach super sport a 1000 rr cierpi na choroby wieku dzieciencego ,,
bmw porażka ,, <br><hr>mistrz
bmw porażka ,, <br><hr>mistrz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Podpinasz pod komputer zegar i odblokowujesz licznik,proste... Wtedy Ci pokaze tyle ile zdolasz wyciagnac nim...<br><hr>manio333Komentatorzy napisał(a):u wow 200KM wyyyyypas... czyli i tak bedzie jechalo te same 299km/h co 5 lat temu ? nie no to super hiper mega fajnie, catalogue boys beda w niebo wzieci<br><hr>ZooL<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości