Zobacz wÄ…tek - <i>[turystyka]</i> Z Krakowa na Costa Brava motocyklami
NAS Analytics TAG

[turystyka] Z Krakowa na Costa Brava motocyklami

Komentarze użytkowników
_________

[turystyka] Z Krakowa na Costa Brava motocyklami

Postprzez Åšcigacz » 12/8/2011, 12:19

Dyskusja na temat: Z Krakowa na Costa Brava motocyklami
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Z Krakowa na Costa Brava motocyklami
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/8/2011, 12:19

ale co tu takiego niesamowitego zeby pisac zaraz o tym na scigaczu? <br><hr>motocyklista
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/8/2011, 12:47

Komentatorzy napisał(a):ale co tu takiego niesamowitego zeby pisac zaraz o tym na scigaczu? <br><hr>motocyklista<br>
Uważam, że każda podróż motocyklem jest na tyle niesamowita, że od razu nabiera się ochoty, żeby podzielić się emocjami z innymi. Osobiście czytam takie relacje z podróży z nosem przy monitorze i ścigacz jest odpowiednią stroną na takie teksty.
Pozdrawiam i życzę udanej podróży :-)<br><hr>AnnaB
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/8/2011, 14:20

Komentatorzy napisał(a):ale co tu takiego niesamowitego zeby pisac zaraz o tym na scigaczu? <br><hr>motocyklista<br>
Komentatorzy napisał(a):Uważam, że każda podróż motocyklem jest na tyle niesamowita, że od razu nabiera się ochoty, żeby podzielić się emocjami z innymi. Osobiście czytam takie relacje z podróży z nosem przy monitorze i ścigacz jest odpowiednią stroną na takie teksty.
Pozdrawiam i życzę udanej podróży :-)<br><hr>AnnaB<br>
a wiecie ze ja dzis jade z krakowa do katowic?
moze w jakiejs gazecie by o tym napisac ;d ?

rozumiem o jakiejs wyprawie do afryki na syberie do chin ale co jest nadzwyczajnego w wyprawie na motocyklu do hiszpani? <br><hr>gsxr krakow
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/8/2011, 14:59

Komentatorzy napisał(a):Uważam, że każda podróż motocyklem jest na tyle niesamowita, że od razu nabiera się ochoty, żeby podzielić się emocjami z innymi. Osobiście czytam takie relacje z podróży z nosem przy monitorze i ścigacz jest odpowiednią stroną na takie teksty.
Pozdrawiam i życzę udanej podróży :-)<br><hr>AnnaB<br>
Komentatorzy napisał(a):a wiecie ze ja dzis jade z krakowa do katowic?
moze w jakiejs gazecie by o tym napisac ;d ?

rozumiem o jakiejs wyprawie do afryki na syberie do chin ale co jest nadzwyczajnego w wyprawie na motocyklu do hiszpani? <br><hr>gsxr krakow<br>
Zdecydowanie widok Alp, jeziora Garda czy lazurowego wybrzeża jest to bardziej ekscytujący niż siedzenie przed monitorem ;] Nie każdy zaczyna od Chin czy Syberii.
Twoja trasa Kraków-Katowice to rozumiem pierwsza jazda próbna na moto- bezpieczna jazda przed siebie to jest to. Na następną przejażdżkę proponuję nudne alpejskie zakręty.<br><hr>AnnaB
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/8/2011, 23:03

Może i nie rzuca na cycki bo mnóstwo ludzi cyka takie trasy ale mało kto pisze z nich sprawozdania a te są przydatne przy planowaniu własnego wypadu więc cicho być, ja szczekam i wypatruję.<br><hr>Pała
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/8/2011, 20:53

wielka mi trasa do Katowic, 15min od bramki do bramki i wielkie mi halooo... <br><hr>donM
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/8/2011, 00:01

Komentatorzy napisał(a):wielka mi trasa do Katowic, 15min od bramki do bramki i wielkie mi halooo... <br><hr>donM<br>
gratuluje inteligencji...
to byla ironia baranie! :0<br><hr>krakow-katowice
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/8/2011, 13:37

Ambitna i ciekawa trasa :) Calkiem spory jej kawalek mam juz za soba. Lazurowe Wybrzeze i reszta az do grancy z Hiszpania w tym roku, a Costa Brava (i inne ciekwe miejsca w Hiszpanii i Portugalii) w ubieglym. Wlasnie jestem na etapie opracowywania relacji, bo poza wspanialymi wrazeniami jest sporo cennych doswiadczen dla tych, ktorzy jezdza dalej niz z Krakowa do Katowic ;P<br><hr>zandalee
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê