[turystyka] Z Krakowa na Costa Brava motocyklami
• Strona 1 z 1
[turystyka] Z Krakowa na Costa Brava motocyklami
Dyskusja na temat: Z Krakowa na Costa Brava motocyklami
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Z Krakowa na Costa Brava motocyklami
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Z Krakowa na Costa Brava motocyklami
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Uważam, że każda podróż motocyklem jest na tyle niesamowita, że od razu nabiera się ochoty, żeby podzielić się emocjami z innymi. Osobiście czytam takie relacje z podróży z nosem przy monitorze i ścigacz jest odpowiednią stroną na takie teksty.Komentatorzy napisał(a):ale co tu takiego niesamowitego zeby pisac zaraz o tym na scigaczu? <br><hr>motocyklista<br>
Pozdrawiam i życzę udanej podróży

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a wiecie ze ja dzis jade z krakowa do katowic?Komentatorzy napisał(a):ale co tu takiego niesamowitego zeby pisac zaraz o tym na scigaczu? <br><hr>motocyklista<br>Komentatorzy napisał(a):Uważam, że każda podróż motocyklem jest na tyle niesamowita, że od razu nabiera się ochoty, żeby podzielić się emocjami z innymi. Osobiście czytam takie relacje z podróży z nosem przy monitorze i ścigacz jest odpowiednią stroną na takie teksty.
Pozdrawiam i życzę udanej podróży<br><hr>AnnaB<br>
moze w jakiejs gazecie by o tym napisac ;d ?
rozumiem o jakiejs wyprawie do afryki na syberie do chin ale co jest nadzwyczajnego w wyprawie na motocyklu do hiszpani? <br><hr>gsxr krakow
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zdecydowanie widok Alp, jeziora Garda czy lazurowego wybrzeża jest to bardziej ekscytujący niż siedzenie przed monitorem ;] Nie każdy zaczyna od Chin czy Syberii.Komentatorzy napisał(a):ale co tu takiego niesamowitego zeby pisac zaraz o tym na scigaczu? <br><hr>motocyklista<br>Komentatorzy napisał(a):Uważam, że każda podróż motocyklem jest na tyle niesamowita, że od razu nabiera się ochoty, żeby podzielić się emocjami z innymi. Osobiście czytam takie relacje z podróży z nosem przy monitorze i ścigacz jest odpowiednią stroną na takie teksty.
Pozdrawiam i życzę udanej podróży<br><hr>AnnaB<br>
Komentatorzy napisał(a):a wiecie ze ja dzis jade z krakowa do katowic?
moze w jakiejs gazecie by o tym napisac ;d ?
rozumiem o jakiejs wyprawie do afryki na syberie do chin ale co jest nadzwyczajnego w wyprawie na motocyklu do hiszpani? <br><hr>gsxr krakow<br>
Twoja trasa Kraków-Katowice to rozumiem pierwsza jazda próbna na moto- bezpieczna jazda przed siebie to jest to. Na następną przejażdżkę proponuję nudne alpejskie zakręty.<br><hr>AnnaB
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Może i nie rzuca na cycki bo mnóstwo ludzi cyka takie trasy ale mało kto pisze z nich sprawozdania a te są przydatne przy planowaniu własnego wypadu więc cicho być, ja szczekam i wypatruję.<br><hr>PałaKomentatorzy napisał(a):ale co tu takiego niesamowitego zeby pisac zaraz o tym na scigaczu? <br><hr>motocyklista<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
gratuluje inteligencji...Komentatorzy napisał(a):wielka mi trasa do Katowic, 15min od bramki do bramki i wielkie mi halooo... <br><hr>donM<br>
to byla ironia baranie! :0<br><hr>krakow-katowice
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ambitna i ciekawa trasa
Calkiem spory jej kawalek mam juz za soba. Lazurowe Wybrzeze i reszta az do grancy z Hiszpania w tym roku, a Costa Brava (i inne ciekwe miejsca w Hiszpanii i Portugalii) w ubieglym. Wlasnie jestem na etapie opracowywania relacji, bo poza wspanialymi wrazeniami jest sporo cennych doswiadczen dla tych, ktorzy jezdza dalej niz z Krakowa do Katowic ;P<br><hr>zandalee

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości