"Wiejski Tuning" Mojego Zippka Vapora
• Strona 1 z 1
"Wiejski Tuning" Mojego Zippka Vapora
Witam!
Jestem w posiadaniu zippa vapora z 2008. Skuter swietny, bezawaryjny. Ale jego wygląd i moc jest poprostu przeciętna. Tuning wizualny? Znam lakiernika i mi pomaluje plastiki jak chce ale nie wiem zabardzo jak(Jak macie jakies fajne wzory to podajcie) + do tego upatrzyłem pare bajerów na allegro
-Tuningowy siatkowy filtr powietrza w metalowej obudowie carbon style
-Obudowa / pokrywa wentylatora iskrownika malowana jak włokno węglowe
-I Tarcze zegara.
Ale najgorzej bedzie z tuningiem mechanicznym
Wiem Gdzie co i jak ale nie wiem zabardzo jak szukac. Gdy wpisuje zipp wyskakują mi chinskie badziewia a nie che zeby mi skuter przejechał 1000km i padł.
I co kupowac pierwsze ( Kasy troche mam ale jak kupie lepsze to moze na wszystko nie starczyc)
1.Tłumik?
2.Moduł?
3.Wariator?
Jestem w posiadaniu zippa vapora z 2008. Skuter swietny, bezawaryjny. Ale jego wygląd i moc jest poprostu przeciętna. Tuning wizualny? Znam lakiernika i mi pomaluje plastiki jak chce ale nie wiem zabardzo jak(Jak macie jakies fajne wzory to podajcie) + do tego upatrzyłem pare bajerów na allegro
-Tuningowy siatkowy filtr powietrza w metalowej obudowie carbon style
-Obudowa / pokrywa wentylatora iskrownika malowana jak włokno węglowe
-I Tarcze zegara.
Ale najgorzej bedzie z tuningiem mechanicznym
Wiem Gdzie co i jak ale nie wiem zabardzo jak szukac. Gdy wpisuje zipp wyskakują mi chinskie badziewia a nie che zeby mi skuter przejechał 1000km i padł.
I co kupowac pierwsze ( Kasy troche mam ale jak kupie lepsze to moze na wszystko nie starczyc)
1.Tłumik?
2.Moduł?
3.Wariator?
- SuperZipp
- Świeżak
-
zioomeek09 - Świeżak
http://www.google.pl/imgres?q=zipp+vapo ... 107&ty=100
Mi podoba się to malowanie ,ponaklejasz naklejki i będzie ok
chyba tłumik by był najlepszy na początek
Mi podoba się to malowanie ,ponaklejasz naklejki i będzie ok

pozdro dla wszystkich manetkowczów;)
-
konrii98 - Świeżak
Z malowaniem jakos sobie dam rade. Tłumik kupił bym leovince v6 ale nie wiem czy bedzie pasował do mojego skutra a jak bym chciał go przerobic tzn uciąc w jednym miejscu rurke i dospawac nową nie zepsuje go i ogólnie całego dzwięku ?
- SuperZipp
- Świeżak
nie po to inżynierowie obliczali kształt i wielkośc tłumika żebyś ty go przerabiał, jak kupujesz tłumik tuningowy to nic nie przerabiaj bo będzie tylko gorzej.
GSX-R 750 95r
- piotrek7714
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości