Zobacz wątek - <i>[Odzież Held]</i> Kurtka Held Aras
NAS Analytics TAG

[Odzież Held] Kurtka Held Aras

Komentarze użytkowników
_________

[Odzież Held] Kurtka Held Aras

Postprzez Åšcigacz » 2/8/2011, 00:06

Dyskusja na temat: Kurtka Held Aras
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kurtka Held Aras
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/8/2011, 00:06

Ta kurtka to totalny bubel!!!!Kupiłem ja w ubiegłym roku i po dwóch tygodniach używania podszewka wręcz się rozpadała wewnętrzne kieszenie się rozdarły. To nic w stosunku do tego ze kiedy założyłem rękawiczki to tam gdzie rzep nie pokrył się cały bo ręka jest grubsza to podpinka się zmechacila jak mocherowy beret. Kiedy ideałem ja do reklamacji trzymano ja 2 miesiące więc jak się domyslacie nie pojeździłem już w niej w tamtym sezonie. Kupiłem ją w Motoriscie w Warszawie sprzedawca to totalny amator. Firma taka jak Held szczerze mówiąc tak jak załatwili reklamcje to mnie zatkało. Z CZYSTYM SUMIENIEM NIE POLECAM.
SEBOL WAWY<br><hr>Sebol wawa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/8/2011, 15:03

Komentatorzy napisał(a):Ta kurtka to totalny bubel!!!!Kupiłem ja w ubiegłym roku i po dwóch tygodniach używania podszewka wręcz się rozpadała wewnętrzne kieszenie się rozdarły. To nic w stosunku do tego ze kiedy założyłem rękawiczki to tam gdzie rzep nie pokrył się cały bo ręka jest grubsza to podpinka się zmechacila jak mocherowy beret. Kiedy ideałem ja do reklamacji trzymano ja 2 miesiące więc jak się domyslacie nie pojeździłem już w niej w tamtym sezonie. Kupiłem ją w Motoriscie w Warszawie sprzedawca to totalny amator. Firma taka jak Held szczerze mówiąc tak jak załatwili reklamcje to mnie zatkało. Z CZYSTYM SUMIENIEM NIE POLECAM.
SEBOL WAWY<br><hr>Sebol wawa<br>
To nastepnym razem zapraszamy do www.##############, na pewno sie nie zawiedziesz ani obsluga ani towarem:) pozdr<br><hr>orzo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê