łańcuch do KTM 600
• Strona 1 z 1
łańcuch do KTM 600
siemka, możecie polecić jakiś niedrogi łańcuch do KTM LC4 600?
potrzebny jest 520 i 118 ogniw i tak do 200zł. tylko nie wiem jaki typ, czy jakiś oringowy czy bez, jaki będzie lepszy?
potrzebny jest 520 i 118 ogniw i tak do 200zł. tylko nie wiem jaki typ, czy jakiś oringowy czy bez, jaki będzie lepszy?
tdr125 er-5 ZX9r ktm lc4 600, 620 adventure, F2 stunt, crf 450 i transalp, zx6r 08 stunt
-
7beat - Stały bywalec
jak ganiasz w terenie ja polecam tylko oring. duzo lepiej trzyma olej, i sie tak szybko nie wyciąga jak standardowy. ale za 200 zł ciezko cos dobrego wyrwac. tu masz w miare niedrogo X ringowy. wytrzyma 2X tyle co zwykły w terenie
http://allegro.pl/lancuch-napedowy-did- ... 92360.html
tylko że tu 110 ogniwek, ale moze bys sie dogadał moze miał by w ofercie dłuzszy. ja osobiscie tanszego łancucha bym nie zakładał ;/. bo juz sie na tym przejechałem. kupiłem napęd za 550 zł. renthala z łancuchem zwykłym, zebatki alumioniowa z tyłu przód stal. i co z tego napędu wspaniałego jak łancuch sie szybko wyciągnał i zaczał uszkadzać zębatki ;/ naped był jednego dnia dobry drugiego pojechałem 30 km asfaltem wracam patrze a z przodu zebatka łysa. a tył poszczerbiony ;/ potem wsadziłem stary napęd tanszej firmy nie pamietam jakiej, i na tych starych oringach wyjeździłem prawie tyle co na nówce renthalu ;/ teraz tez zamówiłem juz naped oringowy, i stalowe zebatki bo te są lepsze.

http://allegro.pl/lancuch-napedowy-did- ... 92360.html
tylko że tu 110 ogniwek, ale moze bys sie dogadał moze miał by w ofercie dłuzszy. ja osobiscie tanszego łancucha bym nie zakładał ;/. bo juz sie na tym przejechałem. kupiłem napęd za 550 zł. renthala z łancuchem zwykłym, zebatki alumioniowa z tyłu przód stal. i co z tego napędu wspaniałego jak łancuch sie szybko wyciągnał i zaczał uszkadzać zębatki ;/ naped był jednego dnia dobry drugiego pojechałem 30 km asfaltem wracam patrze a z przodu zebatka łysa. a tył poszczerbiony ;/ potem wsadziłem stary napęd tanszej firmy nie pamietam jakiej, i na tych starych oringach wyjeździłem prawie tyle co na nówce renthalu ;/ teraz tez zamówiłem juz naped oringowy, i stalowe zebatki bo te są lepsze.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
no dzięki za podpowiedź, też tak właśnie chciałem kupić jakiegoś oringa i pewnie kupie did-a bo innych niewarto tak jak mówisz, a ja akurat zębatek nie wymieniam bo są w dobrym stanie, łańcuch też by sporo polatał gdyby nie zdymane rolki które latają jak się palcem poruszy i o dziwo łańcuch się nie wyciąga
tdr125 er-5 ZX9r ktm lc4 600, 620 adventure, F2 stunt, crf 450 i transalp, zx6r 08 stunt
-
7beat - Stały bywalec
no mi sie powyciagał i rolki poszły ;/
ja polecam DIDa, renthala ( mimo wszystko xd ale oringowego ) i Regina czyli oryginał KTM., kumpel to ma w hondzie XL 600 i ma go dłuzszy czas i praktycznie 0 sladów zuzycia. ostatnio na allegro gosc miał napęd regina oryginalny za 200 zł oddawał (kompletny) nie zdądzyłem kupic ;/ a pasował by do lc4 ;P
ja polecam DIDa, renthala ( mimo wszystko xd ale oringowego ) i Regina czyli oryginał KTM., kumpel to ma w hondzie XL 600 i ma go dłuzszy czas i praktycznie 0 sladów zuzycia. ostatnio na allegro gosc miał napęd regina oryginalny za 200 zł oddawał (kompletny) nie zdądzyłem kupic ;/ a pasował by do lc4 ;P
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości