Enduro 50-125
• Strona 1 z 1
Enduro 50-125
Witam mam takie pytanie ostatnio mój kumpel rozglądał sie za jakimś enduro od 50-125ccm i jedynie naszły mi na myśl Dt,Rx zna ktoś moze jakiś inny sprzęt aha cross odpada bo za drogi w utrzymaniu proszę o propozycje (Pytam się o to bo wisze mu kase ;d)
- Fantas3k
- Bywalec
to skoro słyszał tylko o dwóch modelach (dt i rx) to jak może pisać że są najlepsze? skoro tak napisał to niech to samo doradzi koledze i koniec tematu. albo ktoś ma z czymś jakieś doświadczenie i wie że może to komuś polecić albo nie i niech się nie udziela powielając tylko to co inni piszą nie mając o tym zielonego pojęcia.
SUZUKI DR 350se => na 3 z gazu idzie na koło
- domin195
- Świeżak
dokładnie. nie znasz się to nie pisz. jak mnie ktoś zapyta o samochód to mu poloneza polecę bo tylko takiego znam? pomyśl czasem. to nie jest temat co lepsze. lizak pomarańczowy czy truskawkowy że możesz pisać co chcesz i nawet jak ktoś cię posłucha i kupi ten co mu nie smakuje to straci tylko 1zł a nie kilka tysięcy. to nie zabawa. w końcu wpakujesz takiego samego laika jak ty na minę i będzie żałował że posłuchał kogoś takiego jak ty.
SUZUKI DR 350se => na 3 z gazu idzie na koło
- domin195
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości