[Aktualności] Wyniki finałów Stunt Grand Prix...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Tak Stunter za****** przejechał, czysto itp. ale zauważcie że w Austrii zrobił identyczny przejazd finałowy co w Bydgoszczy, zero spontanu... i jeszcze rozwaliło mnie jak już po wręczeniu nagrody nie chciał przejechać się bo go ręka boli.. ale wystartować w finale to mógł, więc sami sobie odpowiedzcie czy tak zachowuje się mistrz.. <br><hr>Luki1990
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Też się rozczarowałem jak Stunter13 odmówił pokazu po wręczeniu nagród. Mógł się chociaż przejechać dookoła placu, zawsze ładniej niż zgarnąć nagrode i mieć całą resztę razem z publicznością głęboko GDZIEŚ. Brzydko...<br><hr>ZawiedzionyFanKomentatorzy napisał(a):Tak Stunter za****** przejechał, czysto itp. ale zauważcie że w Austrii zrobił identyczny przejazd finałowy co w Bydgoszczy, zero spontanu... i jeszcze rozwaliło mnie jak już po wręczeniu nagrody nie chciał przejechać się bo go ręka boli.. ale wystartować w finale to mógł, więc sami sobie odpowiedzcie czy tak zachowuje się mistrz.. <br><hr>Luki1990<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak, ty byś lepiej pojechał.Komentatorzy napisał(a):Tak Stunter za****** przejechał, czysto itp. ale zauważcie że w Austrii zrobił identyczny przejazd finałowy co w Bydgoszczy, zero spontanu... i jeszcze rozwaliło mnie jak już po wręczeniu nagrody nie chciał przejechać się bo go ręka boli.. ale wystartować w finale to mógł, więc sami sobie odpowiedzcie czy tak zachowuje się mistrz.. <br><hr>Luki1990<br>
Miał zrezygnować z tytułu mistrza, bo go ręka bolała ? Chyba masz nie po kolei we łbie, albo jesteś dzieckiem...
<br><hr>jestes lepszy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Raptowny by wygrał? CHYBA nieKomentatorzy napisał(a):A wiecie czemu Hubert Raptowny Dylon nie startował bo on by wygrał ale stunter 13 też jes dobry i należy mu sie
<br><hr>piniu<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A kto mówi o rezygnacji? Chyba ty jesteś dzieciakiem i nie przerabiałeś jeszcze czytania ze zrozumieniem. Po prostu niektórzy liczyli na to że $13 chociaż zaprezentuje się na motocyklu po ogłoszeniu wyników. Wiadomo, ręka go bolała dlatego też chyba nikt dużo nie wymagał...<br><hr>BartolinniKomentatorzy napisał(a):Tak Stunter za****** przejechał, czysto itp. ale zauważcie że w Austrii zrobił identyczny przejazd finałowy co w Bydgoszczy, zero spontanu... i jeszcze rozwaliło mnie jak już po wręczeniu nagrody nie chciał przejechać się bo go ręka boli.. ale wystartować w finale to mógł, więc sami sobie odpowiedzcie czy tak zachowuje się mistrz.. <br><hr>Luki1990<br>Komentatorzy napisał(a):Tak, ty byś lepiej pojechał.
Miał zrezygnować z tytułu mistrza, bo go ręka bolała ? Chyba masz nie po kolei we łbie, albo jesteś dzieckiem...
<br><hr>jestes lepszy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Boże ludzie, nawet nie wiecie co mu się w tą rękę stało, a juz krytykujecie.. Rafał przebił rękę jakimś drutem na wylot.. więc nie dziwcie mu się że go bolało.. Wystartował w finałach bo chłopak jest zdeterminowany i tyle ! PozdroKomentatorzy napisał(a):Tak Stunter za****** przejechał, czysto itp. ale zauważcie że w Austrii zrobił identyczny przejazd finałowy co w Bydgoszczy, zero spontanu... i jeszcze rozwaliło mnie jak już po wręczeniu nagrody nie chciał przejechać się bo go ręka boli.. ale wystartować w finale to mógł, więc sami sobie odpowiedzcie czy tak zachowuje się mistrz.. <br><hr>Luki1990<br>Komentatorzy napisał(a):Też się rozczarowałem jak Stunter13 odmówił pokazu po wręczeniu nagród. Mógł się chociaż przejechać dookoła placu, zawsze ładniej niż zgarnąć nagrode i mieć całą resztę razem z publicznością głęboko GDZIEŚ. Brzydko...<br><hr>ZawiedzionyFan<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rafał w piątek wywalił się i przypalił brzuch, skrzywił kierownice, a na dodatek miał przebitą rękę na wylot. Wielki szacun dla niego !<br><hr>stuntklbKomentatorzy napisał(a):Moim zdaniem zdecydowanie powinien wygrać węgier. Byłem na miejscu, widziałem i stunter13 miał strasznie słaby przejazd finałowy.<br><hr>Slim<br>Komentatorzy napisał(a):po przejazdach polfinalowych w sobote bylem cos zjesc i akurat kolo mnie przyszedl tez cos zjesc stunter 13 z rodzina, widzialem ze mial reke zabandazowana i na lokciu jakies wielkie obtarcia, powiedzial ze sie wywalil juz po przejedzie polfinalowym ale w niedziele sprobuje wystartowac mimo uszkodzonej reki<br><hr>bober<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie! Ja tez uwazam ze stunter13 mega wymiata. A styl jazdy Węgrów Zoltana i Mokusa nigdy mi się nie podobał. Robią trudne tricki ale jak dla mnie za mało agresji i za dużo dodatkowych gadżetów wykorzystują przy motocyklach. <br><hr>KrissKomentatorzy napisał(a):Co za ludzie !
Sędziowie ocenili sprawiedliwie. Punktacja pokazuje wszystko. Zamiast się cieszyć, że wygrał znowu Polak to jeszcze sie kłócicie, że jakiś węgierski stunter prosto z cyrku powinien wygrać. Rafał miał bardzo czysty przejazd.
To, że ktoś poskacze szybko po motorze to znaczy, że jest kozakiem i powinien wygrać ?
Nie rozumiem naprawdę. Jak na moje to wyniki są idealne !
RAFAŁ WIELKIE GRATY !
PS: Szkoda, że negują wyniki najczęściej motocykliści, którzy się nie znają na stuncie.<br><hr>Jop<br>Komentatorzy napisał(a):popieram w 100$%<br><hr>stanter<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie! Ja tez uwazam ze stunter13 mega wymiata. A styl jazdy Węgrów Zoltana i Mokusa nigdy mi się nie podobał. Robią trudne tricki ale jak dla mnie za mało agresji i za dużo dodatkowych gadżetów wykorzystują przy motocyklach.<br><hr>KrissKomentatorzy napisał(a):Co za ludzie !
Sędziowie ocenili sprawiedliwie. Punktacja pokazuje wszystko. Zamiast się cieszyć, że wygrał znowu Polak to jeszcze sie kłócicie, że jakiś węgierski stunter prosto z cyrku powinien wygrać. Rafał miał bardzo czysty przejazd.
To, że ktoś poskacze szybko po motorze to znaczy, że jest kozakiem i powinien wygrać ?
RAFAŁ WIELKIE GRATY !
PS: Szkoda, że negują wyniki najczęściej motocykliści, którzy się nie znają na stuncie.<br><hr>Jop<br>Komentatorzy napisał(a):popieram w 100$%<br><hr>stanter<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chłopce nie wiesz co piszesz, przejazd Mokusa był jednym z najbardziej "agresywnych" w finałowej stawce<br><hr>makiKomentatorzy napisał(a):Co za ludzie !
RAFAŁ WIELKIE GRATY !
PS: Szkoda, że negują wyniki najczęściej motocykliści, którzy się nie znają na stuncie.<br><hr>Jop<br>Komentatorzy napisał(a):popieram w 100$%<br><hr>stanter<br>Komentatorzy napisał(a):Dokładnie! Ja tez uwazam ze stunter13 mega wymiata. A styl jazdy Węgrów Zoltana i Mokusa nigdy mi się nie podobał. Robią trudne tricki ale jak dla mnie za mało agresji i za dużo dodatkowych gadżetów wykorzystują przy motocyklach.<br><hr>Kriss<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No widac wszyscy znajomiKomentatorzy napisał(a):niech ci wszyscy znawcy tematu zobaczą skład jury i potem sie wypowiadają bo podważają opinie takich fachowców a sami w du.. byli i gów... widzieli<br><hr>stanter<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl