Zobacz wątek - Spodnie Arlen Ness'a... ?
NAS Analytics TAG

Spodnie Arlen Ness'a... ?

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Spodnie Arlen Ness'a... ?

Postprzez Tommi997 » 19/4/2007, 18:59

Witam,

Kupiłem ostatnio w Niemczech w sieci sklepów Polo kurtkę tekstylną firmy Arlen Ness i jedyny problem jaki mi został to znaleźć również spodnie tej firmy... Nie za bardzo mi to wychodzi jak dotąd. Czy jest w Polsce jakiś sklep sprzedający spodnie tekstylne Arlen Ness'a a jak nie to jakie spodnie można dobrać, żeby zamki pasowały żeby można było kurtkę i spodnie na kombinezon dwuczęściowy zrobić. Mam nadzieje że wiadomo o co chodzi :-)

Z góry dzięki
Ostatnio edytowano 29/4/2007, 11:27 przez Tommi997, łącznie edytowano 1 raz
Tommi997
Świeżak

Postprzez kanibala » 20/4/2007, 08:15

kanibala
Świeżak

Postprzez kravec » 20/4/2007, 11:16

Hoffman napisał(a):Ostatnio mój kolega kupił sobie kombinezon dwuczęściowy tej firmy. Jest taki sklep dość dobrze wyposażony, nazwy nie pamiętam, ale chyba "Kawaler" (nie wiem czy to pełna nazwa, czy tylko człon) w Katowicach w salonie Hondy pod jakimś takim wiaduktem. Nie znam Katowic, byłem tam przejazdem. Miejscowi na pewno będą wiedzieć o co chodzi. Mają tam tego trochę. Nie wiem, czy spodnie tekstylne, nie rozglądaliśmy się za niczym innym niż skóra. Z tego co mówił sprzedawca bardzo ciężko kupić spodnie. Więc życzę powodzenia.

salon Hondy Kawaler... jak znajde to wrzuce dokladny adres i kontakt do nich...

Honda Kawaler
Katowice ul.Bracka 16
salon@kawaler.com.pl
www.kawaler.com.pl
(032) 258 78 40
kravec
Administrator

Powrót do Akcesoria motocyklowe