Zobacz wątek - <i>[Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacje]</i>
NAS Analytics TAG

[Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacje]

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 24/6/2011, 13:26

Komentatorzy napisał(a):Nie jestem pewny, ale Jakub jeździ chyba na Foreyowym Suzuki, co jak, co, ale powera to miało.<br><hr>Danny<br>
Komentatorzy napisał(a):czołowy zespół we wszechświecie z wsparciem od samego Michio Suzuki nie poradził sobie z przygotowaniem nowego mega modelu ?<br><hr>?<br>
Komentatorzy napisał(a):poradził sobie, poradził. Zobacz jak jeździ Buła...<br><hr>Policjant<br>
NO jak? Przegrywa z mikro Szkopkiem z którym łatwo wygrywał rok temu jak siedział na R6. A jeszcze sadził się na starego.<br><hr>lekarz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/6/2011, 16:56

Komentatorzy napisał(a):Nie jestem pewny, ale Jakub jeździ chyba na Foreyowym Suzuki, co jak, co, ale powera to miało.<br><hr>Danny<br>
Komentatorzy napisał(a):czołowy zespół we wszechświecie z wsparciem od samego Michio Suzuki nie poradził sobie z przygotowaniem nowego mega modelu ?<br><hr>?<br>
Komentatorzy napisał(a):poradził sobie, poradził. Zobacz jak jeździ Buła...<br><hr>Policjant<br>
Komentatorzy napisał(a):NO jak? Przegrywa z mikro Szkopkiem z którym łatwo wygrywał rok temu jak siedział na R6. A jeszcze sadził się na starego.<br><hr>lekarz<br>
Gdyby Suzuki było takie dobre, to byśmy je widzieli w SSP czy FIM STK600, a jakoś ich tam nie ma. Jednak na poziomie naszych WMMP powinno dawać rady i daje co pokazuje Buła.<br><hr>Danny #66
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/6/2011, 19:29

Ogromne podziękowania dla Marcina Kałdowskiego za okazaną pomoc.<br><hr>A.Zastawa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/6/2011, 12:03

Komentatorzy napisał(a):to kto był za lekki??<br><hr>???<br>
nikt. dziwna akcja miała miejsce z poleceniem spuszczenia paliwa ze zbiorników i pomiarem wagi. natomiast w klasie Supersport, oba zbadane motocykle mieściły się zdecydowanie w wadze określonej regulaminem technicznym. przy okazji, waga miała mocno rozładowany akumulator, co zapewne wpływało niekorzystnie na wyniki pomiaru. ciekawe, kto podsunął taki pomysł sędziom i dlaczego?<br><hr>Wagowy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/6/2011, 13:45

Komentatorzy napisał(a):nikt. dziwna akcja miała miejsce z poleceniem spuszczenia paliwa ze zbiorników i pomiarem wagi. natomiast w klasie Supersport, oba zbadane motocykle mieściły się zdecydowanie w wadze określonej regulaminem technicznym. przy okazji, waga miała mocno rozładowany akumulator, co zapewne wpływało niekorzystnie na wyniki pomiaru. ciekawe, kto podsunął taki pomysł sędziom i dlaczego?<br><hr>Wagowy<br>
a to zły pomysł? obok głośności to wagę najłatwiej sprawdzić nie "psując" motocykla chyba?<br><hr>???
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/6/2011, 16:40

Komentatorzy napisał(a):nikt. dziwna akcja miała miejsce z poleceniem spuszczenia paliwa ze zbiorników i pomiarem wagi. natomiast w klasie Supersport, oba zbadane motocykle mieściły się zdecydowanie w wadze określonej regulaminem technicznym. przy okazji, waga miała mocno rozładowany akumulator, co zapewne wpływało niekorzystnie na wyniki pomiaru. ciekawe, kto podsunął taki pomysł sędziom i dlaczego?<br><hr>Wagowy<br>
Wszystkie motocykle miały być ważone i sprawdzana w nich głośność po 2 treningu kwalifikacyjnym , niestety nie wszystkie motocykle zjechały do parku zamkniętego, stąd ponowne pomiary po wyścigach, a nie kolejna teoria spisku. <br><hr>Jaś Fasola
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/6/2011, 20:03

Komentatorzy napisał(a):Wszystkie motocykle miały być ważone i sprawdzana w nich głośność po 2 treningu kwalifikacyjnym , niestety nie wszystkie motocykle zjechały do parku zamkniętego, stąd ponowne pomiary po wyścigach, a nie kolejna teoria spisku. <br><hr>Jaś Fasola<br>
te, które badano, zjechały po II kwalifikacji do parku zamkniętego. na 100%.<br><hr>ghijk
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/7/2011, 15:04

Na slovakiaring byłem pierwszy raz bardzo fajny tor mega jazda.
moim seryjnym motocyklem udało się drugie wywalczyć a ważenie mnie zaskoczyło bo nigdy nie miałem ważonego moto, tylko ja się nie mam czego obawiać moja 600 tka jest seryjna :).
Teraz Most, pierwszy raz tam będę ciekawy jestem tego toru, chyba szybki patrząc na rzut toru z lotu ptaka.
Szkoda, że wyścigi motocyklowe są tak słabo rozreklamowane, nagrody powinny być adekwatne do poniesionych kosztów, wszystko jest bardzo drogie.<br><hr>Duszan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości

na górê