Prosze o porade
• Strona 1 z 1
Prosze o porade
WITAM!!! mam maly problem iz chcial bym sie was poradzic jaki Motor kupic chodzi mi o Enduro nie koniecznie Yamaha itp byle byllo po ok 95 roku mialo od 15 km do ok 25-30 km i to i tak za duzo do tej pory smigam Simsonkiem ponadto Skuterem Na allegro nie raz widzialem takie po 5000 tys bardzo ładne japonskiej firmy Hyonusng co o tym myslicie ale w woj Swietokrzyskim jest tego malo wiec za bardzo nie ma w czym wybierac.Czesc
- Pawel31
- Świeżak
Biorac pod uwage,ze enduro jest singlem (w 99%)
Kupil bym sprawdzonom japonie,w ktorej to gamie mozna poprzebierac i bez problemu z czesciami.
Kupil bym sprawdzonom japonie,w ktorej to gamie mozna poprzebierac i bez problemu z czesciami.
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Tak na marginesie: ludzie zauwazyliscie ze 90% nowych postow jest od nowych uzytkownikow i tylko zaloguja sie zadadza pytanie a potem maja forum w dupie.
A do ciebie pawel31 jesli bys sie troche zainteresowal poczytal poszukal na innych stronach to bys wiedzial czego chcesz a nie takie gadanie "wybierzcie dla mnie".
juz sie uspokajam, ponioslo mnie

A do ciebie pawel31 jesli bys sie troche zainteresowal poczytal poszukal na innych stronach to bys wiedzial czego chcesz a nie takie gadanie "wybierzcie dla mnie".

juz sie uspokajam, ponioslo mnie
Romet Ogar 49 -> WSK 125 -> MZ TS 150 -> MZ 250 -> HONDA HORNET 600 

-
paq - Świeżak
...a tak przy okazji... pawel31, sprawdź dokładnie z tym Hyosungiem
Jakoś mi się nie wydaje, że to jest japońskia maszyna, coś mi bliżej do Korei 

będzie co ma być... nie ma się co spinać...
- łysy_głupek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 22 gości