huczy łozysko w R1 tylko które?
• Strona 1 z 1
huczy łozysko w R1 tylko które?
Panowie takie pytanie do kogoś kto się orientuje. Huczy mi łozysko wręcz wyje kiedy przyspieszam tak do 5 tys (później jest głośno z wydechu i nei wiem cyz huczy czy przestaje). Czy to może być któreś łożysko na wałku od zębatki w silniku? Dźwięk ewidentnie od silnika... ewentualnie czy łożysko kosza sprzęgłowego może tak buczeć?
Aktualnie er one....
- Adam093
- Świeżak
jezeli huczało by łozysko wałka zębatki zdawczej miał byś na tym luz. wiec sprawdź. ale ja stawiam że to raczej wyje koło
sprawdź czy nie masz luzów w kole, i nasmaruj łancuch. mi huczało łozysko w kole i tez dzwiek szedł jakby z silnika

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
huczy tylko na którymś biegu czy na każdym? Bo jak np tylko na jedynce to może nie łozysko huczy a podjechana skrzynia na tym przełożeniu (ja tak mam na 1 biegu - wyje i nic sie z tym nie dzieje od ponad roku)
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
na wszystkich biegach z tą sama intensywnością zależną od obrotów silnika. Chce zdiagnozować i je wymienić przy okazji wymiany uszczelniaczy na zaworach bo przy schodzeniu z max obr kopci...
Aktualnie er one....
- Adam093
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości