HAYABUSA Jakie KLOCKI DO ZELIWNYCH TARCZ HAMULCOWYCH?
• Strona 1 z 1
HAYABUSA Jakie KLOCKI DO ZELIWNYCH TARCZ HAMULCOWYCH?
WITAM
W swojej hayce regeneruje zaciski nowe gumki itp, i zauważyłem że klocki też mozna było by wymienić na nowe tylko mam problem jakie? Tarcze mam nie metalowe a żeliwne i nie wiem jaki rodzaj klocków założyć, pomóżcie!
W swojej hayce regeneruje zaciski nowe gumki itp, i zauważyłem że klocki też mozna było by wymienić na nowe tylko mam problem jakie? Tarcze mam nie metalowe a żeliwne i nie wiem jaki rodzaj klocków założyć, pomóżcie!
- drofox
- Świeżak
Nie wiem jak w hajce ale chyba wiekszosc motocykli nie ma czysto stalowych tarcz.... chodzby ze wzgladu ze np postawie passata o 6rano w pracy popada s na fajrant (o15) widze ze tarcze sa juz rude (rdza) w moto nawet jak stal 2 dni w wilgoci rdzy nie bylo... wiec w motocylku to nie jest chyba czysta stal....
podjedz do jakiegos sklepu motocyklowego a najlepiej 2-3... popytaj i zobacz jak sie pokrywaja wypowiedzi w roznych punktach ... tam powinni cos wiedziec tylko nie jedz do "Józfa za rogiem"....
Pozdro!!!
podjedz do jakiegos sklepu motocyklowego a najlepiej 2-3... popytaj i zobacz jak sie pokrywaja wypowiedzi w roznych punktach ... tam powinni cos wiedziec tylko nie jedz do "Józfa za rogiem"....
Pozdro!!!
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
i zapomnij o tym, że masz żeliwne tarcze bo nie masz. Masz ze stali nierdzewnej. A klocki takie jak np rosa. NP EBC HH albo gaflery złote.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości