Zobacz wątek - co myslicie o tym kombinezonie???
NAS Analytics TAG

co myslicie o tym kombinezonie???

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Postprzez CalibraHunter » 7/2/2007, 19:24

ekhm... wiesz, chyba wole swoja dupcie w jednolitej powloce skory :D:D:D okropne i smutne zdjecia. Akon masz kopasa w dupasa :P
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Ścigacz.pl

Postprzez gelo007 » 7/2/2007, 19:41

Zaczęło się od 18 pasów na 18tke....
gelo007
Administrator

Postprzez CalibraHunter » 7/2/2007, 19:54

ha ha ha i od kajdanek na rekach w wieku 16 lat... ]:->
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Ścigacz.pl

Postprzez kravec » 7/2/2007, 20:40

Akon napisał(a):dokladnie tak jak evil napisał sporą cześc placisz za firme ale masz gwarancje ze dostajesz produkt wysokiej jakości i spełni soja funkcje...

jest sporo firm tańszych od alpinestars np flm która robi kombinezony od lat i tez są całkiem dobre i sporo tańsze tylko dziwi mnie przekonanie ludzi ze jak zaloża kombinezon to nic mu nie grozi kombi chroni od szlifów i to nie zawsze wiec warto też jeździć z głową

no i wlasnie przyznales mi racje..... nie chodzi mi o to ze nie warto kupowac kombi Alpinestarsa czy Dainese.... warto.... ale ceny sa zbyt wysokie i to chyba wiekszosc mi przyzna.... ja rozumiem ze sa lepsze od np Tshula.... ale nie jest to raczej taka roznica jak roznica w cenie.... ale niestety dobre firmy maja wysokie ceny wiec trzeba placic.... to tak samo jak z np. bluzami Nike za 380zl..... sa dobre moze odprowadzaja wilgoc ale bez przesady z ta cena.... no ale tak jest i tego nie zmienimy... wiec nie piszmy juz o tym wiecej... (ewentualnie skomentujcie ta odpowiedz i koniec).... i evil nie mysl ze nie uwazalem ze drogie kombi sa lepsze.... chodzilo mi tylko o ich cene... nie kazdego stac zeby wywalic 3000 na kombi...
kravec
Administrator

Postprzez kravec » 8/2/2007, 00:31

rozumiem to.... widze ze sie zgadzamy...
kravec
Administrator

Postprzez squod » 18/4/2007, 09:56

Witam,

posiadam Tschula i powiem ze naprawde jest wysokiej jakosci ! Skora, ochraniacze, zamki pierwsza klasa, dziwne ze niemal nie ma roznicy z firmowkami ! a cena .... rewelacja !!! Zapewniam wszystkich ze milo sie zaskoczy jak sie zdecyduje na ten zakup ....

Pamietajcie ze za marke tez sie placi ....

pozdrawiam
squod
squod
Świeżak

Postprzez hefron » 18/4/2007, 13:03

Squod a skąd mamy wiedzieć, że nie jesteś, którąś z miłych osób, które na ostatnim motobazarze racząc się piwkiem sprzedawały kombinezony ciula? Wiem, że to były osoby właśnie od aukcji z allegro, a po ilości postów to wszystkiego można się spodziewać 8)

Sam bym chętnie kupił kombinezon w takiej cenie i jakości jak niektórzy tu opisują, ale nauczony doświadczeniami (niestety swoimi) nie kupie nie wypróbowanych towarów.
hefron
VIP Ścigacz.pl

Postprzez szymonek » 18/4/2007, 15:56

Moim zdaniem jak ktoś nie ma $$$ na dobry kombi to powinien polowac na używki.. Zawsze to lepsza ochrona niż tanie nówki. Chociaż patrzać po ludzich jeźdzących po moim mieście wychodze z przekonania, że strój nie jest obowiązkowy. Liczy się tylko maszyna (zxr6) i jazda w dresach (czasami w dzinsach). Brawo dla tych bezmózgowych ludzi
Szukam: YZF 600 THUNDERCAT 96-97'
szymonek
Świeżak

Postprzez Lumiere » 18/4/2007, 19:56

Każdy ma swoje zdanie i dobrze.Nie wyciągał bym pochopnych wniosków odnosnie tańszych kombinezonów
sam przejeździłem dwa sezony w kombi za 1.2 kafla amx ,który swojego czasu też nie cieszył sie najlepszą opinią .Jak dla mnie kombi był floryda full ochraniaczy ,porządne wykonanie - wygodny.Zaliczyłem w nim konkretny ślizg po uderzeniu w psa ,nie wiem dokładnie przy jakiej prędkości zacząłem trzeć tyłkiem po asfalcie ale jechałem dośc szybko przed uderzeniem .W każdym razie psiaka rozciąłem na dwie częsci .Moto pościerany ,i co ciekawe rama pęknieta (zx9r).Mi się na szczescie nic nie stało - także nie moge złego słowa powiedzieć na kombinezon.Miłośników zwierząt przepraszam -- niechciałem skrzywdzić azora.Na ten sezon pewnie też nie bedzie mnie stac na Dainese Kirishima ..
Kawasaki Zx 10R 2004r
Lumiere
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Traperoso » 18/4/2007, 21:00

harry89 napisał(a):nawet jesli jedziesz po bulki do sklepu 300 metrow od domu. a co do ubierania sie w w jeansy i adidasy do jazdy po miescie - mysle, ze nawet jesliby w miescie poruszac sie caly czas 50 km/h, to przy upadku skutki i tak sa bardzo bolesne. poza tym ryzyko jakiejs kolizji w terenie zabudowanym jest znacznie wieksze niz poza miastem, gdzie jedzie sie tylko przed siebie :!:

:idea: Dokladnie!
patty_brawurka uwierz mi, ze nie chcesz wiedziec jak wyglada skora po upadku przy 50km/h, ale nie ze zdjec.. Na filmach mozna obejzec i nie robi to na nikim wrazenia jak sie siekaja.. Nie chcesz wiedziec co moze Ci sie stac w stope jak Ci sie moto na nia przewroci, bedziesz miec adidaski, zamiast butow ktore ja uratuja.. Nie chcesz wiedziec, moja rada i setek osob.. na moto[motocykl, motor] dobry set always :!:
Traperoso
Mieszkaniec forum

Postprzez szymonek » 18/4/2007, 21:18

Traperoso napisał(a):moja rada i setek osob.. na moto[motocykl, motor] dobry set always :!:

Dokładnie :ok: :!:
Masz kase na motocykl - powinieneś mieć kase na strój
Szukam: YZF 600 THUNDERCAT 96-97'
szymonek
Świeżak

Postprzez squod » 19/4/2007, 10:32

hefron napisał(a):Squod a skąd mamy wiedzieć, że nie jesteś, którąś z miłych osób, które na ostatnim motobazarze racząc się piwkiem sprzedawały kombinezony ciula? Wiem, że to były osoby właśnie od aukcji z allegro, a po ilości postów to wszystkiego można się spodziewać 8)

Sam bym chętnie kupił kombinezon w takiej cenie i jakości jak niektórzy tu opisują, ale nauczony doświadczeniami (niestety swoimi) nie kupie nie wypróbowanych towarów.

Forummotocyklistow nie hula i tu napisalem posta. Jak nie chcecie stracic sporo kasy to polecam. To jest moja prywatna opinia, ale przed zakupem kontaktowalem sie z osobami ktore juz wyprobowaly ten produkt.... wszyscy maja jednoznaczne odczucie ...

pozdrawiam
squod
Świeżak

Postprzez teczix » 19/4/2007, 11:08

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M134724

a co myslicie o takim kombinezonie??
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić .... | zaprzyjaźniony Focus ST | http://pl.youtube.com/watch?v=L7CdqCoKnaQ
teczix
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Akcesoria motocyklowe