Pomoc
• Strona 1 z 1
Pomoc
Witam jestem na tym forum żółtodziobem i chciałbym się poradzić kogoś bardziej doświadczonego. A więc tak Mam 164 wzrostu i chciałbym się zapytać czy poradze sobie na Aprilli RS4 lub RS pojemność nie ma znaczenia 50 czy 125 Mam nadzieje że pomożecie z góry dziękuje za pomoc. 

- Sekunda
- Świeżak
wybór prosty. masz prawko - kupuj 125 ccm. nie masz kupuj 50 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
od razu litra bierz będziesz się ze 125 bawił.
Nie bez powodu na 125 jest potrzebne prawo jazdy ponieważ potrzeba większych umiejętności a ty mówisz że ledwo kartę zdałeś i pewnie nie masz żadnego doświadczenia. kup jakąś 50 i naucz się jezdzic, ogarniesz 50 czyli minie jakies 2 lata rób prawko i kup 125.
Nie bez powodu na 125 jest potrzebne prawo jazdy ponieważ potrzeba większych umiejętności a ty mówisz że ledwo kartę zdałeś i pewnie nie masz żadnego doświadczenia. kup jakąś 50 i naucz się jezdzic, ogarniesz 50 czyli minie jakies 2 lata rób prawko i kup 125.
GSX-R 750 95r
- piotrek7714
- Świeżak
Aprilia rs4 ma quick shift system czy jakoś tak polega on na tym że nie musze
odejmować gazu przy zmianie biegów RS4 rządzi a mam mierzony 15 m/s czas reakcji a na swoim rowerze 9 biegów/przeżutek z tyłu osiągam 70km/h
z górki i wchodzę w zakręt przy takiej prędkości w zakręt na chamulcach
przód i tył a przodu mam koło cieńsze a z tyłu grubsze i szersze i już nie raz uniknąłem wjechania w samochód np na skrzyżowaniu a litra nie wezme nie powaliło mnie najlepiej od razu Hayabuse i zamontować se podtlenek i jeden "dawca nerek" mniej
ale twoją rade wezme pod uwaga ale i tak od razu jej nie odblokuje troche se pojeżdze z blokadą i faktycznie troche potrenuje sory za ortografie
odejmować gazu przy zmianie biegów RS4 rządzi a mam mierzony 15 m/s czas reakcji a na swoim rowerze 9 biegów/przeżutek z tyłu osiągam 70km/h
przód i tył a przodu mam koło cieńsze a z tyłu grubsze i szersze i już nie raz uniknąłem wjechania w samochód np na skrzyżowaniu a litra nie wezme nie powaliło mnie najlepiej od razu Hayabuse i zamontować se podtlenek i jeden "dawca nerek" mniej

- Sekunda
- Świeżak
Jak masz 14 lat to się nie martw - urośniesz błyskawicznie. Bardziej niż wzrostem przejmuj się wagą motocykla - to że stoisz palcami nie jest problemem jeśli waga ci tych palców nie zgniata. Ja mam 162-163 cm wzrostu, i mniejsze problemy miałem z utrzymaniem 100kg Rieju Tango niż szkolnej cebuli 250, która jest te 3-4 cm niższa w siodle.
- Brekekeks
- Świeżak
Sekunda napisał(a):Aprilia rs4 ma quick shift system czy jakoś tak polega on na tym że nie musze
przód i tył a przodu mam koło cieńsze a z tyłu grubsze i szersze i już nie raz uniknąłem wjechania w samochód np na skrzyżowaniu

-
adrianos_08 - Świeżak
No no sekundo jajcarz jesteÅ› prawie jak pan Edzio listonosz
Kup 125/50, policja się dowie o tym, wiem skąd jesteś, mam twoje IP i nie zawaham się go użyć
Kup 125/50, policja się dowie o tym, wiem skąd jesteś, mam twoje IP i nie zawaham się go użyć
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
ale z ciebie dowcipniś... Nie baw się w 125 na 50 taka moja rada. Nie warto. Jak tak bardzo chcesz coś z biegami to kup tzr-ke albo rs 50. Chociaż założę się, że z twoim podejściem zaliczysz dość szybko jakiegoś szlifa.
-
adrianos_08 - Świeżak
nie pytaj nieznajomych "czy sobie poradze " bo to glupie pytanie nikt tu cie nie zna ani nie wezmie odpowiedzialnosci za twoje zycie , zapytaj siebie ile masz cohonez miedzy nogami , i juz i dosiadaj czego chcesz , bo widzialem juz 14 latkow na litrach takze wszystko zalezy od ciebie
gsxr 1100
10 sezon 32l
2 gleby
10 sezon 32l
2 gleby
- Voxx
- Świeżak
Szlifa to zalicze kiedyÅ› na 100%
ale z ciebie dowcipniś... Nie baw się w 125 na 50 taka moja rada. Nie warto. Jak tak bardzo chcesz coś z biegami to kup tzr-ke albo rs 50. Chociaż założę się, że z twoim podejściem zaliczysz dość szybko jakiegoś szlifa.
Witam jestem na tym forum żółtodziobem i chciałbym się poradzić kogoś bardziej doświadczonego. A więc tak Mam 164 wzrostu i chciałbym się zapytać czy poradze sobie na Aprilli RS4 lub RS pojemność nie ma znaczenia 50 czy 125 Mam nadzieje że pomożecie z góry dziękuje za pomoc.
Poczytaj dokładniej adrianos_08
Poczytaj dokładniej adrianos_08
- Sekunda
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości