No i się stało wreszcie
• Strona 1 z 1
No i się stało wreszcie
Witam serdecznie .Dzisiaj właśnie stałem się posiadaczem upragnionego motocykla SUZUKI BANDIT 650 N 2005 rok.
Zakupu dokonałem w Jastkowie (Centrum Motocykli-Miechowicz)7 km przed Lublinem od strony Radomia
Przyjechałem na kołach 100 km już za mną (dodam że to mój pierwszy taki motocykl)
mam nadzieje że mi trochę posłuży i nic się z nim nie będzie działo (słyszałem że to dobre silniki i sprawdzone)
Mam jeszcze pytanie do posiadaczy takiego motocykla
-jakie powinny być obroty silnika przy 100 km na godz na biegu bezpośrednim?
Bardzo proszę o odpowiedż
Zakupu dokonałem w Jastkowie (Centrum Motocykli-Miechowicz)7 km przed Lublinem od strony Radomia
Przyjechałem na kołach 100 km już za mną (dodam że to mój pierwszy taki motocykl)

Mam jeszcze pytanie do posiadaczy takiego motocykla
-jakie powinny być obroty silnika przy 100 km na godz na biegu bezpośrednim?
Bardzo proszę o odpowiedż
ognisty podmuch
Suzuki Bandit 650 N , Yamaha FZ1,aktualnie Suzuki B-King
- Backdraft
- Świeżak
Jest taki temat w hydeparku " z serii pokazcie czym jezdzicie"-wrzuc tam foty
Nie wiem jak w bandicie,ale w Gsx'f jest tak ze obroty x2 i wychodzi predkosc,czyli:
na 6 biegu przy 100km/h mam 5tys obr
----II------ przy 120km/h mam 6tys obr itd....

Nie wiem jak w bandicie,ale w Gsx'f jest tak ze obroty x2 i wychodzi predkosc,czyli:
na 6 biegu przy 100km/h mam 5tys obr
----II------ przy 120km/h mam 6tys obr itd....

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
jesli dales za niego 16 000 PLN-ów, to chyba jest to ten, ktory jest na ich stronie, bo nie zdążyli jeszcze usunąc tego ogloszenia --> http://www.motopasja.ldc.pl/motocykle.php mniej wiecej w polowie strony
tam sa oczywiscie foty. backdraft: zdementuj, jesli sie myle

tam sa oczywiscie foty. backdraft: zdementuj, jesli sie myle

Kawasaki ZX-6R
-
harry89 - Bywalec
fajnie masz. teraz pewnie ladnie smigasz. ja tez sie tak ciesylem moja mz a teraz mam nadzieje ze tez doczekam sie takiego momentu jak ty
a co do biegow bo po co ci wiedziec ile jedzie przy jakich obrotach, poprostu sluchaj silnika <ok>

Romet Ogar 49 -> WSK 125 -> MZ TS 150 -> MZ 250 -> HONDA HORNET 600 

-
paq - Świeżak
Tak dokładnie jest to ten czarny Bandit 650 kosztował mnie 15300 zł
harry89 widziałeś go osobiście?
kupiłbym go taniej jak był wystawiony w W-we na ostatnim bazarze motocyklowym (tak mi powiedział sprzedający mają wtedy inne ceny)
-wtedy już chciałem kupić od nich Bandziora 650 S czerwony ABS 2005 rok przebieg 1700 km (według zegara
) i spóżniłem się 20 minut(po obejrzeniu motocykla poszedłem po kumpla ,,co dwie pary oczu to nie jedna'') i już poszła ale byłem wk......ny!!!!!
-ale już mam to co mi się podoba (wybierałem pomiędzy Fazerem 600 ,Hornetem 600) i w końcu ten mi się spodobał
-dodał nowy akumulator,opuscił na kasku,opłacił przegląd rejestracyjny i zamówił lewą owiewkę koło zbiornika(na zdjęciu jej brak-tak przyjechał) z serwisu ,,SUZUKI''-na swój koszt 360 zł już pod kolor motocykla
-podjadę jeszcze do mechanika motocyklowego na ul.Zbrowskiego (jeżeli jest ktoś z Radomia to będzie wiedział)słyszałem że jest dobry -niech osłucha i oceni czy coś regulować czy nie(np sychronizacja gaźników) itp
-co do jazdy to naprawdę zależy mi na tym motocyklu kosztował mnie dużo wyżeczeń i wiem ile to kosztuje poza tym mam specyficzną pracę (jestem zawodowym strażakiem) i widziałem ludzi po wypadku -nic przyjemnego no i oczywiscie nie chciałbym być ,,wyciągany z jakiegoś wypadku ''przez kolegów po fachu
harry89 widziałeś go osobiście?
kupiłbym go taniej jak był wystawiony w W-we na ostatnim bazarze motocyklowym (tak mi powiedział sprzedający mają wtedy inne ceny)
-wtedy już chciałem kupić od nich Bandziora 650 S czerwony ABS 2005 rok przebieg 1700 km (według zegara

-ale już mam to co mi się podoba (wybierałem pomiędzy Fazerem 600 ,Hornetem 600) i w końcu ten mi się spodobał
-dodał nowy akumulator,opuscił na kasku,opłacił przegląd rejestracyjny i zamówił lewą owiewkę koło zbiornika(na zdjęciu jej brak-tak przyjechał) z serwisu ,,SUZUKI''-na swój koszt 360 zł już pod kolor motocykla
-podjadę jeszcze do mechanika motocyklowego na ul.Zbrowskiego (jeżeli jest ktoś z Radomia to będzie wiedział)słyszałem że jest dobry -niech osłucha i oceni czy coś regulować czy nie(np sychronizacja gaźników) itp
-co do jazdy to naprawdę zależy mi na tym motocyklu kosztował mnie dużo wyżeczeń i wiem ile to kosztuje poza tym mam specyficzną pracę (jestem zawodowym strażakiem) i widziałem ludzi po wypadku -nic przyjemnego no i oczywiscie nie chciałbym być ,,wyciągany z jakiegoś wypadku ''przez kolegów po fachu

ognisty podmuch
- Backdraft
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości