Podnośnik Motocyklowy CAR JACK GV3
• Strona 1 z 1
Podnośnik Motocyklowy CAR JACK GV3
Witam wszystkich
Chciałbym się dowiedzieć czy ten podnośnik LINK (otwórz link) podniesie bez przeróbek Kawasaki GPZ 500 S i utrzyma je przez zimę ?
Chciałbym się dowiedzieć czy ten podnośnik LINK (otwórz link) podniesie bez przeróbek Kawasaki GPZ 500 S i utrzyma je przez zimę ?
- ArkiTech
- Świeżak
mam taki ale uzywam go jako serwisowy a nie by sprzęta na nim trzymać. Wykonanie solidne. Utrzymać, utrzyma na 100% jak ogarniesz jak go postawić na nim by było stabilnie.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
pasami ściagasz (w zestawie) i można się o moto nawet opierać i nie zleci. Ten podnośnik sam waży na prawdę dużo i jest bardzo stabilny. (z 40 kg lekko) Tylko warunek jeden - kolektory na równo muszą być po silnikiem - w V2 jest hardcore ale się daje. R4 i r2 spoko - ale tak jak podkreśliłem - serwisowo.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
A znasz jakiś podnośnik na którym można by trzymać moto przez zimę i zluzować amory i koła ?
Tak przy okazji wiesz może z jakich moto i co można bez problemu przenieść do GPZ 500 s z 93/92 ? Chodzi mi głównie o rzeczy zwiększające komfort, bezpieczeństwo (może koła 17 cali z poliftingowej wersji ?)
Tak przy okazji wiesz może z jakich moto i co można bez problemu przenieść do GPZ 500 s z 93/92 ? Chodzi mi głównie o rzeczy zwiększające komfort, bezpieczeństwo (może koła 17 cali z poliftingowej wersji ?)
- ArkiTech
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość