Co lepsze?
• Strona 1 z 1
Co lepsze?
Witam. Jestem posiadaczem prawa jazdy kat. A1 i zamierzam kupić motor. Interesują mnie te 2 modele. Yamaha YZF R125 i Aprilia RS 125. Pytania mam dwa. Który z nich będzie lepszy pod względem awaryjności (mówię tu o zwykłej jeździe bez żadnego katowania moto), osiągów itd. I czy wiadomo jak ściągnąć blokady w Yamaha bo ten temat poruszany był już jakiś czas temu i wiadomo było tylko tyle, że takowe blokady istnieją. Proszę o pomoc.
- brajan0
- Świeżak
widziałeś kiedys awaryjny pojazd ? ja jeszcze jako takiego nie spotkałem. awarie ewentualne są tylko wynikiem użytkowania. czyli prosta zasada - jak dbasz to masz.
co do porównania było nie raz... yzfr to 4T wiec ciagnie z dołu nie jest mega szybki, raczej taki miejski pojazd niż wyczynowy sprzet, ale praktycznie jest bezobsługowy, mało pali. RS to duzo mocniejszy sprzęt jest szybki i mocny, wymaga czestego zaglądania i pali duzo wiecej
co do porównania było nie raz... yzfr to 4T wiec ciagnie z dołu nie jest mega szybki, raczej taki miejski pojazd niż wyczynowy sprzet, ale praktycznie jest bezobsługowy, mało pali. RS to duzo mocniejszy sprzęt jest szybki i mocny, wymaga czestego zaglądania i pali duzo wiecej
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
A co z blokadami w Yamaha? Tak jak mówiłem, że jakiś czas temu były tematy tego typu i wiadome było, że takowe blokady istnieją lecz nie wiadomo było jak się ich pozbyć. Jak jest teraz? Czy jest możliwość zdjęcia tych blokad?
- brajan0
- Świeżak
- przemas112333
- Świeżak
- polskimechanik_pl
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości