POMOCY MULI MI SIE ZDLAWIONA GS 500
• Strona 1 z 1
POMOCY MULI MI SIE ZDLAWIONA GS 500
mam gs 500 zdlawiona do 34 KM i na poczatku jezdzila dobrze z takim jebnieciem od 6500 rpm ale zaczela mi sie mulic i okazalo sie ze iglica sie odczepila i nieunosila sie wiec to zrobilem wszystko fajnie ale juz nie jezdzi tak jak wczesniej tzn jakos jedzie do 6000 a potem sie dlawi i vmax 120 porazka poradcie jaka moze byc tego przyczyna moze lewe powietrze
- Chrabaszcz
- Świeżak
Tak na oko to mozna strzelac. Obstawiam ze zle naprawiles i ta iglica wciaz cos niedomaga. Raczej jest to jakas usterka w ukladzie zasilania paliwem. Moze przydaloby sie synchro gaznikow.
Moze nazbieraly sie jakies syfy w filtrach itp. Sproboj przeplukac uklad benzynka z jakims dodatkiem oczyszczajacym. Ale ta opcja jest raczej malo prawdopodobna.
Moze nazbieraly sie jakies syfy w filtrach itp. Sproboj przeplukac uklad benzynka z jakims dodatkiem oczyszczajacym. Ale ta opcja jest raczej malo prawdopodobna.
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
- Chrabaszcz
- Świeżak
wiem że japoni własnymi paluchami sie nie dotyka znajomy wyjoł kiedyś podkładke o grubości 0,5mm spod śruby mocującej lewarek skrzyni biegów w Nissanie Primiera 2.0 efekt ? żaden bieg nie chciał wskoczyć a to samochód i to stary więc znajac japońców to 0,001 nm spowoduje ze się coś rozleci w motocyklu
podjedź do serwisu niech ci to zrobią

-
PajÄ…k - VIP Åšcigacz.pl
Chlopaki znacie sie tak ze az szkoda gadac od razu byscie wszystko do serwisu oddawali i za glupoty kupe kasy placili moja gs juz zrobilem teraz idzie 170 bez problemu
- Chrabaszcz
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości