[Buty Modeka] Buty Modeka Le Mans 2 - latem na mieści
• Strona 1 z 1
[Buty Modeka] Buty Modeka Le Mans 2 - latem na mieści
Dyskusja na temat: Buty Modeka Le Mans 2 - latem na mieście
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Buty Modeka Le Mans 2 - latem na mieście
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Buty Modeka Le Mans 2 - latem na mieście
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Sam jeżdżę w krótkich butach, na wygodę narzekać nie mogę, ale jak sprawdzają się podczas wypadku na szczęście nie jest dane mi wiedzieć ;D<br><hr>bartas
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Napiszcie panowie właśnie czy jest sens kupować tego typu obuwie. W zasadzie po za miasto się nie ruszam i nie wiem czy jest sens rzucać się na pełnowymiarowe czy coś takiego przejdzie.<br><hr>pustelnik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam osobiscie uwazam ze tak jest tego sens. Nie wiem czy akurat tego typu obuwie jest potrzebne ale jakies napewno jest. 2 maja mialem wypadek i wlasnie pisze ze szpiatla chronil mnie tylko kask i kurtka a stroj zostal w domu czego bardzo zaluje. Dzis nie ruszam palcami dloni i noga. Powodem tego wypadku byl pijany kierowca. Dlatego tez radze kupic co trzeba bo mozesz tym przyplacic gorzej niz ja..Komentatorzy napisał(a):Napiszcie panowie właśnie czy jest sens kupować tego typu obuwie. W zasadzie po za miasto się nie ruszam i nie wiem czy jest sens rzucać się na pełnowymiarowe czy coś takiego przejdzie.<br><hr>pustelnik<br>
Moje obrazenia to:
12 zeber polamanych
wylew krwi do mozgu
stracilem kosc w udzie
martwica lydki
zapadniete pluco
wyciety miesien w stopie nie wiem dokladnie jak sie nazywa
brak ruchow palcow i nogi
To chyba wszystko dlatego tez uwazajcie na siebie bo ja mam dopiero 16 lat i ciesze sie z kazdego dnia zycia.<br><hr>Andrzej
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości