Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Vertical Trix European Stunt...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Vertical Trix European Stunt...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 9/9/2010, 18:38

Raptus co dzisiaj robisz? Jak tam zdrowie. Pozdrowionka dla ciebie. odezwij siÄ™ do mnie. Przyjedziesz do mnie. Odpisz mi. Czekam na odpowiedz.<br><hr>Zaba
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/9/2010, 14:52

Raptus idę na wały. Jak chcesz to przyjedz na wały. Czekam na ciebie. Trzymaj słodko. Tęsknię za Tobą.<br><hr>Zaba
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/9/2010, 10:43

Raptus idę do siostry, a potem do Cerfura. Przyjedz do mnie. Wez się wkońcu w garść.<br><hr>Zaba
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/10/2010, 16:10

Hubercik co u ciebie słychać. Jak tam zdrowie. Dawno nie pisałam. Przyjedziesz do mnie. Jestem z Tobą. Tęsknię za Tobą<br><hr>żaba
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/11/2010, 00:03

Komentatorzy napisał(a):Kolejne usprawiedliwienia marnej jazdy Raptownego... no ale trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść...<br><hr>zadzior<br>
Komentatorzy napisał(a):Ze sceny? to "Fajfer" też już jest stary i nie powinien jeździć?
Takiego zacięcia do jazdy jak Hubert mało kto ma, i po tym jak jeździ na tak trudnym motocyklu jak BMW i jak się rozwija reszta może pozazdrościć.
Jedno w tym roku można było zauważyć że oceny na zawodach czy GO,EM, czy SGP były dla niego na pewno mało sprawiedliwe, oglądając przejazdy wypada lepiej..czyżby niechęć sędziów do BMW czy "Krisa"? lub niego :)<br><hr>Marcin<br>
Komentatorzy napisał(a):Pfeiffer ciągle daje rade, robi coraz nowsze tricki i trzyma poziom, czego nie można powiedzieć o Raptownym...<br><hr>zadzior<br>
Komentatorzy napisał(a):To chyba nie widziałeś jak jeździ na BEMCE, a jak zaczynał i jaki ma progress,
Chriss nie potrafi nawet w połowie tak driftować, zresztą śmiało mogę rzec że na świecie nie ma takiego driftera jak Raptowny.
Pamiętam jak zaczynał na R1 szarpać, wtedy nie wiedziałem o co chodzi i co on robi..dziś widzę.
I jak to napisał mój poprzednik, jeździł by dalej na 636 robiłby te same cuda co inni, a weź zrób choć jeden trick na takiej świni jak BeMka..za co "Kris" jest królem w tym...<br><hr>Marcin<br>
Komentatorzy napisał(a):Nikt mu pistoletu do glowy nie przystawil i nie kazał na tym jeździć... Robi to dla kasy i dobrze dla niego, ale niech sie nie usprawiedliwa tym, że moto mu nie daje rady, bo jakoś Chrisowi daje rade...<br><hr>zadzior<br>
A co ty jesteÅ› takim hejterem? Masz jakiÅ› problem z raptownym?<br><hr>Karol
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/6/2011, 20:06

Kurde sami wymiatacze komentują... Jak wszyscy.. Ja wolę Raptusa, a wiecie za co ? Za to, że to klasa, legenda i 100 % opanowanie motocykla, a nie jakaś akrobatyka i skakanie po motocyklu jak $ 13. Nie uważam że jest zły, bo umie bardzo dużo, ale za to ile pasji wkłada Hubert w ten sport i jakim jest super sympatycznym i nieprzereklamowanym człowiekiem lubię go najbardziej ze wszystkich stunterów. I niech mu Pasierbek doskoczy do niego i przejedzie 201m na przednim kole to będzie gość.. <br><hr>miloszooSV
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości

na górê