Problem z szuki RM
			 • Strona 1 z 1

Problem z szuki RM
Witam. Jestem nowy na forum więc z góry proszę o wyrozumiałość. Mam pytanie do osób które jeżdżą na crossie. Chodzi o suzuki RM 125 2T które posiadam. Czy to jest normalne żeby po kilkunastu jazdach nowy tłok był do wymiany?? Szczerze mówiąc jest to mój  pierwszy motor crossowy i może źle się z nim obchodzę, czy kupno tłoku z najwyższej półki dużo przedłuży żywotność tłoka. Przyznam że mam sporo pytań co do tego motoru oraz jego serwisowania, więc jeżeli któryś z forumowiczów był by na tyle miły  i podał mi numer gg było by super :p
  i podał mi numer gg było by super :p 
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
- paweł123
- Świeżak
nie jeżdze na crossie czy moge odpisać ?  

mozliwe że mogłes po kilku pierwszych bakach zarżnąć nowiutki tłok. chcesz to pisz na gg szybciej sie zgadamy niz przez forum 10337465 i rada zanim napiszesz - sciągnij z neta ksiązkę serwisową do swojego modelu
 i rada zanim napiszesz - sciÄ…gnij z neta ksiÄ…zkÄ™ serwisowÄ… do swojego modelu 

mozliwe że mogłes po kilku pierwszych bakach zarżnąć nowiutki tłok. chcesz to pisz na gg szybciej sie zgadamy niz przez forum 10337465
 i rada zanim napiszesz - sciÄ…gnij z neta ksiÄ…zkÄ™ serwisowÄ… do swojego modelu
KTM 300 EXC 
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
			Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
- 

henio12323
- Moderator
			 • Strona 1 z 1

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości