[Aktualności] Kierowca pickupa próbuje zabić...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Kierowca pickupa próbuje zabić...
Dyskusja na temat: Kierowca pickupa próbuje zabić motocyklistę
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kierowca pickupa próbuje zabić motocyklistę
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kierowca pickupa próbuje zabić motocyklistę
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Miałem podobnie pewnego razu w Szczecinie. Człowiek wkurzył się bo wyprzedziłem go na światłach, to na następnych dodał gazu (a jeżdżę 125ccm), wyprzedził mnie i gdy znowu chciałem go ominąć po prostu celowo zajechał mi drogę (stał już na światłach). Dobrze, że jechałem powoli i zdążyłem zahamować... Ale krew się zagotowała i gdyby nie to, że pojechał w inną stronę... Przecież on chciał mnie zabić!<br><hr>Tobol
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- dragonihera
- Świeżak
I tak mieli obaj sporo cierpliwości, że gościu nie dostał w twarz.
Tacy ludzie powinni siedzieć na tych swoich polach kukurydzy, a jeżeli mówimy o realiach Polski to wozić węgiel i ziemniaki po wsiach - polnymi drogami.
Niektórzy ludzie mimo faktu, że nie potrafią jeździć małym samochodem, to kupują sobie SUV'y, pick-up'y, ażeby komuś pokazać na ile to ich stać, a w rzeczywistości pewnie im nie staje i traktują to jako przedłużenie członka i gdyby tylko mogli, to kupowali by tak duże samochody, by jeździć jednym autem w drugim.
Tacy ludzie powinni siedzieć na tych swoich polach kukurydzy, a jeżeli mówimy o realiach Polski to wozić węgiel i ziemniaki po wsiach - polnymi drogami.
Niektórzy ludzie mimo faktu, że nie potrafią jeździć małym samochodem, to kupują sobie SUV'y, pick-up'y, ażeby komuś pokazać na ile to ich stać, a w rzeczywistości pewnie im nie staje i traktują to jako przedłużenie członka i gdyby tylko mogli, to kupowali by tak duże samochody, by jeździć jednym autem w drugim.
-
Hyde - Bywalec
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości